Puya dezvăluie ce relaţie are, de fapt, cu soacra sa. Subiectul de la care începe scandalul în familie

Puya a oferit detalii despre relația sa cu soacra, subliniind faptul că religia este un subiect sensibil în familie. Artistul se consideră credincios, dar mama soției sale nu împărtășește aceleaşi valori.

15 dec. 2023, 17:16
Puya dezvăluie ce relaţie are, de fapt, cu soacra sa. Subiectul de la care începe scandalul în familie
Puya dezvăluie ce relaţie are, de fapt, cu soacra sa. Subiectul de la care începe scandalul în familie

Puya dezvăluie ce relaţie are, de fapt, cu soacra sa. Artistul a declarat evită discuțiile pe tema religiei pentru a menține armonia în familie.

„Cred în Dumnezeu, dar nu am nicio problemă cu restul care au alte păreri (atei, musulmani, budiști etc.). Soacră-mea, de exemplu, nu crede în Dumnezeu. Dar ne înțelegem bine cât timp nu aducem subiectul religie în discuție. Cred că oamenii discută prea mult în contradictoriu și de prea puține ori apelează la dialectică. Ne-am împărțit în multe găști care țipă una la alta fără să se și asculte vreo secundă”, a spus Puya, într-un interviu pentru Ciao!.

Citeşte şi: Simona Gherghe, imagine superbă alături de copii lângă bradul de Crăciun. Cum arată locuinţa vedetei de Sărbători VIDEO

Puya se descrie ca un familist convins, reușind să își gestioneze echilibrat cariera și viața personală. Mai mult , artistul a mărturisit că, în ciuda limbajului său explicit în versuri, încearcă să fie credincios, ținând post de Paște și Crăciun și spovedindu-se!

„Ce să zic, încerc să fiu. Încerc să țin post de Paște și de Crăciun și să mă spovedesc. E interesant să vezi cât de ușor cedezi în fața unei fripturi și a unei sticle de vin. În lumea asta plină de tentații, abținerea e un exercițiu bun. Până la urmă cred că te definește mai mult puterea de a spune din când în când NU, nu mereu DA. Ca să zici DA mereu la toate e simplu, asta oricine o poate face!”, a mai spus Puya.

Citeşte şi: Ultimele informaţii despre starea lui Dan Ciotoi. Fiul artistului e rezervat: „Vor fi zece zile critice”

Într-o notă mai ușoară, Puya a dezvăluit că practică exercițiile fizice nu doar pentru un trup musculos, ci pentru a-și permite să consume alcool fără remușcări: „Eu mă duc la sală nu că vreau să fiu musculos și nu că vreau să fiu sănătos. Mă duc ca să pot să beau mai mult. Eu mă duc la sală ca să îmi revin din mahmureala de ziua trecută. De aia mă duc, trag mai tare, pentru că mă simt vinovat, și dup-aia, când se face șase-șapte, zic: bagă, mă, niște șpriț, că am făcut sală azi. Nu faci sală, nu bei!”.