Cui îi lasă Viorel Lis moştenirea: „Pentru mine nu se mai schimbă nimic, e prea târziu”

Cui îi lasă Viorel Lis moştenirea. Fostul edil al Capitalei suferă de probleme grave de sănătate, care, în ultima vreme l-au ţinut numai în casă. La 77 de ani, îşi doreşte ca Oana să adopte un copil, pentru a nu rămâne singură şi a mai a dezvăluit cui va lăsa moştenirea.

22 iun. 2021, 13:23
Cui îi lasă Viorel Lis moştenirea: „Pentru mine nu se mai schimbă nimic, e prea târziu”
Cui îi lasă Viorel Lis moştenirea

Cui îi lasă Viorel Lis moştenirea. Recent, fostul primar al Capitalei a mărturisit că toată averea pe care o are îi va rămâne soției sale, Oana Lis. Mai mult, bărbatul a mărturisit că Oana a fost cel mai mare sprijin al lui și fără ea nu ar fi putut să trăiască și că nu a crezut vreodată că ea să îl ajute atât de mult.

Citeşte şi: Oana și Viorel Lis se pregătesc să devină părinţi

Cui îi lasă Viorel Lis moştenirea

Asta e plăcerea ei și mă gândesc și eu că dacă n-am avut copii să nu rămână singură. Pentru mine nu se mai schimbă nimic, e prea târziu.

Nu mă așteptam să aibă atât de mult suflet, dar îmi dau seama că e pentru prima dată când am pe cineva cu adevărat lângă mine. Contează enorm, contează pentru că, chiar dacă stau foarte mult în pat, eu am ieșit doar la recuperare, e bine că e cu mine, mă simt foarte bine, adică trec peste ceea ce am„, a declarat Viorel Lis la Antena Stars.

După ce a avut o semi-pareză la picioare, care îl împiedica să se mai deplaseze așa cum și-ar fi dorit și care i-a cauzat dureri crunte, Viorel Lis nu a pierdut din optimismul cu care a reușit să o cucerească pe Oana Lis.

Bărbatul a recunoscut că trece prin momente dificile din cauza problemelor de sănatate cu care se confruntă, din această cauză evită să iasă afară.

Sunt la recuperare, am probleme cu picioarele, cu mersul. Nu prea mă mai duc. Am un fel de parapareză. M-au stimulat de la început, mi-au spus să nu mă aștept la minuni, dar văd că mă simt puțintel mai bine. Nu mai puteam să merg deloc aproape.

În casă mă mișc destul de bine, pentru că mai sunt ziduri, însă afară este greu de mers, mă ține Oana, mă ajută. Stau acasă, fac niște pariuri, exerciții și îmi trece timpul. Mi-au spus că măcar să îmi îmbunătățească mersul. Asta-i viața.”, a spus Viorel Lis pentru Antena Stars.