Culisele transferului anului. Adevăratul motiv pentru care Mutu se reîntoarce în Liga I

Agentul lui Adrian Mutu, Ludovic Fattizzo, a declarat pentru site-ul tuttomercatoweb.com, că gruparea AC Ajaccio are probleme financiare, iar fostul internaţional român avea un salariu aproape egal cu veniturile totale ale coechipierilor săi.

RomaniaTV.net
27 nov. 2013, 13:00
Culisele transferului anului. Adevăratul motiv pentru care Mutu se reîntoarce în Liga I

La 35 de ani, Mutu şi-a dorit să revină acasă şi să-şi încjeie cariera în România. Petrolul Ploieşti este pe locul doi în clasament, iar oraşul este la 20 de minute distanţă de Bucureşti. Ajaccio are probleme financiare. Antrenorul Fabrizio Ravanelli a costat destul de mult şi nici nu a plecat gratis.

În acest moment, clubul are o gaură considerabilă în buget, iar despărţirea de Mutu a fost inevitabilă. Salariul lui Mutu la Ajaccio era aproape egal cu veniturile totale ale celorlalţi fotbalişti din lot„, a explicat Ludovic Fattizzo, citat de agenţia Mediafax, decizia lui Mutu de a reveni în România.

Citeşte şi Va merge Mutu în barul lui Doroftei? Vezi cum îl aşteaptă fostul boxer pe fotbalist

Atacantul echipei Ajaccio, Adrian Mutu, a anunţat, duminică seară, pe contul său de Facebook, că din luna ianuarie va juca pentru formaţia Petrolul Ploieşti, înţelegerea fiind valabilă un an şi jumătate. „Din ianuarie voi juca pentru Petrolul un an şi jumătate. Voi veni sub formă de împrumut de la Ajaccio„, a scris Mutu, în vârstă de 34 de ani.

Citeşte şi Mutu şi-a înfuriat fanii. Dinamoviştii şi steliştii îl fac TRĂDĂTOR