Va merge Mutu în barul lui Doroftei? Vezi cum îl aşteaptă fostul boxer pe fotbalist

Transferul lui Adrian Mutu la Petrolul este ca şi perfectat, din ianuarie 2014 fotbalistul urmând să se stabilească la Ploieşti. Într-o declaraţie pentru click.ro, Leonard Doroftei, proprietarul unui bar în localitate, dezvăluie cum îl aşteaptă pe actualul jucător al lui Ajaccio.

RomaniaTV.net
25 nov. 2013, 20:23
Va merge Mutu în barul lui Doroftei? Vezi cum îl aşteaptă fostul boxer pe fotbalist

Vestea transferului lui Adrian Mutu la Petrolul Ploieşti, la începutul anului 2014, a stârnit entuziasm printre suporterii „lupilor galbeni”, i-a făcut pe proprietarii de baruri să-şi frece mâinile a profit, iar pe oaspătari să se teamă încă dinainte de a da ochii cu Briliantul, ştiută fiind apetenţa sportivului de a-şi încălzi pumnii pe spinarea celor care-i aduc băutura la nas.

Citeşte şi Mutu şi-a înfuriat fanii. Dinamoviştii şi steliştii îl fac TRĂDĂTOR

Probabil Mutu va trebui să-şi revizuiască serios comportamentul înainte de a călca în barul lui Leonard Doroftei, patron al unuia dintre cele mai cunoscute pub-uri din Ploieşti, Doroftei Pub, care spune că îl aşteaptă cu braţele deschise pe Adrian Mutu să-i calce pragul.

Într-o declaraţie pentru click.ro, fostul boxer a spus în glumă: „Îl aştept cu dragă inimă, e binevenit, dar să ştie că îi vor da doar sucuri sau apă plată cu lămâie„. Apoi, într-o notă mai serioasă, Doroftei a spus: „Oraşul îl iubeşte, îi doresc şi lui să joace bine şi să fie un lider. Important e ca el să fie bine, şi atunci totul va fi perfect şi pentu echipă„.