Culiță Sterp a aflat cine i-a furat seiful de 100 kilograme. De necrezut cine a putut să-i facă asta! „Am avut eu încredere și i-am adus în casă”

Culiță Sterp a trecut prin momente dificile cu câteva luni în urmă, când a fost jefuit în propria locuință.

20 oct. 2022, 12:26
Culiță Sterp a aflat cine i-a furat seiful de 100 kilograme. De necrezut cine a putut să-i facă asta! „Am avut eu încredere și i-am adus în casă”

Culiță Sterp povestea, la vremea respectivă, că i s-a furat un seif plin cu bani. Artistul le cerea ajutorul fanilor să afle cine sunt hoții.

Invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, Culiță Sterp a dat de înțeles că a aflat cine i-a furat banii. A spus că regretă încrederea acordată unor oameni pe care îi considera mai mult decât prieteni.

„Cel mai mare regret al meu este că am avut încredere în oamenii care nu meritau. Am fost prea bun cu oamenii care nu meritau. Dacă eram altfel, probabil aveam mai mulți bani în cont acum, drept dovadă că mi s-a furat seiful, tot de prietenii ăia în care am avut eu încredere și i-am adus în casă. Nu doar de asta, dar de multe ori mi s-a arătat.”, a declarat Culiță Sterp, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Citește și Culiţă Sterp, rugăminte către fani pentru a găsi hoţii: „Astăzi la ora 22:00 ne unim, facem echipă toţi”

Culiță Sterp a făcut publice și câteva detalii din anchetă. La început el și oamenii legii spuneau că au fost implicate mai mule persoane, ținând cont că seiful dispărut avea peste 100 de kilograme.

„Cred că ați auzit toți că la noi acasă a avut loc o spargere. Mi s-a furat un seif cu foarte mulți bani și când zic ‘foarte mulți’ nu mă refer la mii de euro, nici la zeci de mii de euro. A fost la noi acasă Poliția, ei au zis că au fost minim 3-4 hoți. Pentru cine întreabă de camere de filmat, nu-i normal într-o comună civilizată camerele de filmat să nu meargă din iulie 2021. Noi aveam o cameră, într-adevăr, la noi acasă. Bineînțeles că hoții au întors-o, și-au făcut treaba. Nu s-a putut vedea. Eu m-am gândit, cum au fost mai mulți hoți, cu siguranță o să se spargă unul dintre ei, că ba nu se înțeleg să împartă banii și ei așa sunt, se dau în gât unii pe alții. Sau dacă cineva a văzut un seif, seiful a fost foarte mare, de peste 100 de kilograme, cât jumătate de frigider. Era gri, în caz că îl vedeți pe undeva aruncat, printr-o pădure, ăsta e un indiciu, al meu era cu cod.”, spunea Culiță Sterp pe atunci, în vlogul său.

Citește și Imagini din noaptea jafului care a avut loc acasă la Culiță Sterp. Ce se vede pe camerele de supraveghere: „Avem câteva caracteristici”