Culiţă Sterp, rugăminte către fani pentru a găsi hoţii: „Astăzi la ora 22:00 ne unim, facem echipă toţi”

Culiţă Sterp are rugăminte către fani pentru a găsi hoţi, care, în urmă cu câteva săptămâni, i-au spart casa şi au furat un seif de peste 100 de kilograme, în interiorul căruia se afla o sumă de aproximativ 25.000 de euro.

04 aug. 2022, 15:30
Culiţă Sterp, rugăminte către fani pentru a găsi hoţii: „Astăzi la ora 22:00 ne unim, facem echipă toţi”
Culiţă Sterp, rugăminte către fani pentru a găsi hoţii

Culiţă Sterp, rugăminte către fani pentru a găsi hoţii. La început, artistul nu a vrut să dezvăluie publicului acest incident, însă, săptămâna trecută, a făcut totul public. Mai mult decât atât, a mărturisit că este dispus să ofere şi recompense de zeci de mii de euro celor îi ajută să dea de urma hoţilor.

Citeşte şi: Culiță Sterp, la un pas de moarte! Era să fie lovit de tren şi s-a salvat în ultima secundă. „Am tras sperietura vieții”

Culiţă Sterp, rugăminte către fani pentru a găsi hoţii

Chiar dacă sumele de bani nu sunt deloc mici, familia Sterp nu a primit niciun detaliu despre cei care l-au prădat, motiv pentru care a apelat, din nou, la ajutorul fanilor din online, deloc puțini la număr.

Recent, pe pagina sa de Instagram, Culiță Sterp a făcut public un mesaj, în care îi roagă pe prietenii virtuali să-i ajute. ”Facem echipă toți. Pot să ne fure banii, dar nu și unitatea și iubirea”, a fost mesajul pe care Ileana, sora artistului.

În replică, Culiță Sterp, cel mai mare dintre frați, a apreciat gândul surorii sale, pe care l-a dus și mai departe. ”Sora mea, Ileana, a spus ceva… ceva divin. Astăzi la ora 22:00 ne unim în rugăciune, cei care vreți să vă rugați cu noi, vă mulțumim! Dumnezeu să vă răsplătească!”, a scris Culiță Sterp în mediul online.

Atât timp cât trăiesc eu, așa vom fi, uniți. Și la greu, dar și la bine. Unul pentru toți și toți pentru unu”, a spus şi mama Geta.

Culiţă Sterp i-a cerut ajutorul lui Luis Lazarus

Culiţă Sterp i-a cerut ajutorul jurnalistului de investigaţii, Luis Lazarus, ca să încerce să afle detalii, care să îi conducă către hoţi. Artistul ia în calcul şi varianta că nu mai poate recupera banii furaţi, însă va face tot posibilul să găsească vinovaţii, iar în autorităţi nu îşi pune prea multe speranţe.

Sunt foarte supărat pe situaţia asta, pe poliţia din România, în primul rând. Nu se poate să stea cazul ăla de două săptămâni şi tu abia acum te uiţi pe camerele de filmat. La noi în comună sunt camere de aproximativ cinci ani, a fost un proiect european foarte, foarte mare, s-au luat bani mulţi şi s-au pus camere în tot satul. Din 15 iulie 2021 nu funcţionează niciuna. Eu acum ce să fac, să dau primăria în judecată?

Mai repede prind eu hoţii decât poliţia. Le dai mură-n gură şi ei nu fac nimic. Suntem în junglă, în codru? Asta mă deranjează cel mai mult, sistemul ăsta din ţară. Şi dacă, doamne fereşte, nu mai recuperăm banii, să se facă ceva pe viitor, fraţilor!”, a spus, răspicat, Culiţă Sterp, pe TikTok.