Culiţă Sterp a postat imaginea. Fanii au rămas fără cuvinte: „Cu băiatul meu din prima căsătorie!”

Culiţă Sterp a postat imaginea, iar fanii au rămas fără cuvinte. Cântăreţul este foarte activ pe reţelele de socializare şi îi ţine la curent pe prietenii lui virtuali. Recent, a făcut o glumă, care, unora, li s-a părut un pic deplasată.

05 feb. 2023, 17:47
Culiţă Sterp a postat imaginea. Fanii au rămas fără cuvinte: „Cu băiatul meu din prima căsătorie!”
Culiţă Sterp a postat imaginea

Culiţă Sterp a postat imaginea. Artistul şi soţul Vlăduţei Lupău se înţeleg foarte bine, sunt prieteni foarte buni şi de câte ori se întâlnesc, glumele și buna dispoziție sunt la ele acasă. Recent, au fost împreună în cadrul unui eveniment, acolo unde artistul a cântat și a adus toți oamenii pe ringul de dans.

Culiţă Sterp a postat imaginea

În pauză, artistul a stat la masă cu bunul său prieten, Adi Rus, moment pe care l-a împărtășit cu fanii lui în mediul online. Cu un simț al umorului foarte bine dezvoltat, a ținut să facă și o glumă, în stilul caracteristic.

A postat o imagine şi a lăsat și un mesaj prin care a spus că Adi Rus este fiul lui din prima căsătorie, care a venit pe lume pe când el avea doar la 14 ani. Această glumă poate fi catalogată mai mult ca o ironie vizavi de toate glumele care apar zi de zi în mediul online despre trecutul artistului, mai ales pe TikTok.

Cu băiatul meu din prima căsătorie! P.S.: L-am făcut la 14 ani”, a spus Culiță Sterp în mediul online, în dreptul fotografiei în care se află cu Adi Rus.

Citeşte şi: Culiță Sterp e urmărit de ghinion! Își ia la revedere de la concertele din străinătate

Anchetatorii au extins următirea penală a lui Culiţă Sterp

Culiță Sterp a fost pus sub control judiciar și a primit interdicție de a părăsi țara, după ce s-a urcat băut și drogat la volan și a provocat un accident în care a fost rănit grav un bărbat.

Cântaretul  a fost implicat într-un accident în centrul oraşului Cluj-Napoca. Potrivit poliţiştilor, artistul era baut în momentul în care s-a produs incidentul şi a plecat de la locul accidentului.

Maşina în care se afla s-a ciocnit cu un alt automobil. Culiţă Sterp a scăpat nevătămat, însă celălalt şofer a fost rănit. Victima are 32 de ani şi a fost transportată la spital în stare stabilă.

Recent, anchetatorii au extins următirea penală în cazul interpretului de manele Culiţă Sterp, după ce analizele au relevat că acesta se afla sub influenţa substanţelor psihoactive când a fost implicat în accidentul rutier.

Ca urmare a cercetărilor derulate de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în baza probatoriului administrat, respectiv a confirmării prezenţei substanţelor psihoactive de către instituţia abilitată, în cazul conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din judeţul Hunedoara, a fost dispusă extinderea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive”, a transmis IPJ Cluj.