Logodnica lui Culiță Sterp, mesaj-surpriză cu prilejul onomasticii. Daniela Iliescu, emoţionată până la lacrimi de una dintre urările primite

Daniela Iliescu, logodnica lui Culiţă Sterp, are şi un al doilea prenume - Ioana, astfel că, de Sfântul Ion, totţi apropiaţii s-au întrecut în a o felicita şi a-i transmite gânduri bune.

07 ian. 2023, 21:45

Logodnica lui Culiță Sterp a fost felicitată în mediul online de cele mai importante persoane din viața sa. Printre cei care i-au transmis gânduri bune s-au numărat, desigur, Culiţă, sora lui Ileana Sterp, dar și părinții ei, Cristina și Daniel Iliescu.

Logodnica lui Culiță Sterp, val de mesaje de la cei apropiaţi cu ocazia onomasticii

Entuziasmată de valul de urări care a venit către ea cu acest prilej, Daniela a împărtășit cu admiratorii săi din mediul online o serie de imagini cu membrii familiei sale şi, desigur, mesajele primite.

Cel mai emoţionant mesaj a venit, aşa cum era de aşteptat, de la logodnicul ei. Culiță i-a reamintit cât de puternice sunt sentimentele pe care i le poartă.

Citeste si Suma impresionantă pe care Culiță Sterp le-a oferit-o colindătorilor: „Îi împărțiți voi”

La mulți ani la cea mai frumoasă și iubită Ioana!”, a scris Culiță Sterp pentru logodnica lui.

La mulți ani, Ioana mea, cea mai frumoasă și cea mai iubită”, i-a transmis mama sa în mediul online.

La mulți ani, Ioana mea”, a fost mesajul primit din partea tatălui său.

La mulți ani, Ioana!”, a scris Ileana Step pentru cumnata sa.

Boala de care suferă Daniela Iliescu

Deşi este fericită şi împlinită pentru că Dumnezeu a binecuvântat-o cu sufletul-pereche şi cu un copilaş pe care-l iubeşte mai presus de orice, Daniela Iliescu are şi un necaz de care nu se fereşte să vorbească. Ea a mărturisit că suferă de poliartrită, simptomele afecțiunii făcându-se simțite în urmă cu mai mulți ani.

Dacă, iniţial, Daniela a considerat că sunt dureri normale în urma antrenamentelor de la sală, cu timpul și-a dat seama de faptul că este mai mult de atât, așa încât a făcut mai multe investigaţii în urma cărora a aflat diagnosticul.

Când locuiam în America, am început să mă trezesc cu dureri de mâini. De multe ori nu puteam închide pumnul și credeam că e de la sala. Dar cu timpul nu a trecut și am hotărât să investighez. În sarcina boala stagnează, teoretic ar trebui să nu mai ai dureri, dar la mine au existat. Depinde de fiecare. Acum sunt mai bine”,  a scris tânăra pe rețelele de socializare.

Citeste si Afacerea logodnicei lui Culiță Sterp merge ca pe roate. Ce prețuri a pus pentru o pereche de pantaloni și un hanorac