Culiţă Sterp, probleme cu banii după despărţirea de Carmen de la Sălciua? Cu cât a anunţat că îşi vinde maşina: „Nu fac schimburi”

Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua au avut o relaţie extrem de controversată, după ani de relaţie au decis să se căsătorească, apoi la ceva timp au divorţat. Sentimentele dintre ei nu au dispărut şi s-au împăcat din nou, însă nu a durat foarte mult şi iar s-au despărţit.

RomaniaTV.net
06 mart. 2020, 07:14

Bărbatul a făcut un anunţ pe reţelele de socializare, în care a anunţat că îşi vinde maşina, iar fanii s-au gândit că face acest lucru, deoarece a rămas fără bani. Însă potrivit unor comentarii, Culiţă îşi vinde maşina pentru a-şi achiziţiona un model mai nou. Cântărețul a mărturisit, prin intermediul unui mesaj postat de el, că își vinde bolidul de lux pe suma de nici mai mult, nici mai puțin de 47.000 de euro.

„De vânzare! 47.000€ neg , Motor 3.0 Diesel, an 2016 Aug, 126.000 km, mașina mea personală! Pentru alte detalii, lăsați-mi mesaj și vă las numărul de telefon! ? p.s. Nu fac schimburi sau combinații!” a scris Culiță, în mesajul pe care l-a postat pe rețeaua de socializare.

Citeşte şi: Cel mai iubit cuplu de muzică populară, ATACAT DE PATRONUL UNUI CLUB DIN REŞIŢA. „A fost violent cu mine şi cu soţul meu…”

„Nașule, pleacă frumusețea” i-a scris, cel mai probabil, finul său. Răspunsul lui Culiță nu a întârziat să apară. „Vine altă frumusețe” a scris și artistul.

Culiţă Sterp, filmat dezbrăcat, în dormitor

Culiţă Sterp a fost victima unei farse, pe care i-a făcut-o fratele său, Iancu. Imaginile au fost postate ulterior pe vlogul acestuia, astfel, toată lumea l-a văzut pe cântăreţ dezbrăcat. (Vezi AICI imaginile)

Astfel că, Iancu a pregătit pe furiș o găleată cu apă rece, a intrat în camera lui Culiță și, prefăcându-se că nimic anormal nu urmează să se întâmple, l-a întrebat dacă mai vrea să doarmă.  În secunda următoare i-a turnat găleata cu apă rece în cap.

Citeşte şi: Culiţă Sterp, fire mărinimoasă, le dă bani fraţilor săi, după care îi cere înapoi. „Trimite-i înapoi şi să nu mă mai cauţi”

Culiță, îmbrăcat doar cu o pereche de boxeri, a sărit din pat și a început să-l înjure pe fratele său, fiind şocat de ceea ce i se întâmplă. El și-a apostrofat apoi fratele mai mic cu două „capace”. „Pentru doua capace s-a meritat„, a spus Iancu.

Nu te mai trezeai, avem cantare„, i-a spus Iancu fratelui său, încercând să justifice astfel farsa făcută.