Culiţă Sterp a scăpat de controlul judiciar şi poate părăsi țara. Decizia nu este definitivă

Recent, anchetatorii au extins următirea penală în cazul interpretului de manele Culiţă Sterp, după ce analizele au relevat că acesta se afla sub influenţa substanţelor psihoactive.

17 ian. 2023, 14:09
Culiţă Sterp a scăpat de controlul judiciar şi poate părăsi țara. Decizia nu este definitivă

Culiță Sterp a fost pus sub control judiciar și a primit interdicție de a părăsi țara, după ce s-a urcat băut și drogat la volan și a provocat un accident în care a fost rănit grav un bărbat. Cântaretul  a fost implicat într-un accident în centrul oraşului Cluj-Napoca. Potrivit poliţiştilor, artistul era baut în momentul în care s-a produs incidentul şi a plecat de la locul accidentului.

Maşina în care se afla s-a ciocnit cu un alt automobil. Culiţă Sterp a scăpat nevătămat, însă celălalt şofer a fost rănit. Victima are 32 de ani şi a fost transportată la spital în stare stabilă.

Anamaria Prodan și Culiță Sterp au petrecut Revelionul împreună. Au dansat și s-au distrat toată noaptea

Din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se poate observa cum Culiţă Sterp trece cu viteză pe o stradă din Cluj, iar în urma lui apare o maşină de poliţie pe care a depăşit-o probabil.

Recent, anchetatorii au extins următirea penală în cazul interpretului de manele Culiţă Sterp, după ce analizele au relevat că acesta se afla sub influenţa substanţelor psihoactive când a fost implicat în accidentul rutier.

”Ca urmare a cercetărilor derulate de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în baza probatoriului administrat, respectiv a confirmării prezenţei substanţelor psihoactive de către instituţia abilitată, în cazul conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din judeţul Hunedoara, a fost dispusă extinderea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive”, a transmis IPJ Cluj.
Bărbatul cercetat este interpretul de manele Culiţă Sterp.

Culiță Sterp trece prin momente de cumpănă: ”Am sperat până în ultimul moment că se va rezolva!”
În data de 17.11.2022, în jurul orei 02:03, el a condus autoturismul marca Mercedes-Benz pe strada Eroilor din Cluj-Napoca, cu direcţia spre strada Dorobanţilor, şi la intersecţia cu Piaţa Avram Iancu a intrat pe culoarea roşie a semaforului, intrând în coliziune cu un autoturism marca Dacia, şoferul acestuia fiind rănit.   Ulterior, Culiţă Sterp a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.   Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a transmis, printr-un comunicat de presă, că a fost începută urmărirea penală faţă de Culiţă Sterp.