Culiță Sterp trece prin momente de cumpănă: ”Am sperat până în ultimul moment că se va rezolva!”

Culiță Sterp trece prin momente de cumpănă după accidentul rutier pe care l-a provocat luna trecută în Cluj. În aceste momente, artistul se află pentru o perioadă de 60 de zile, sub control judiciar, iar acest lucru i-a dat peste cap toate planurile pe care le avea.

17 dec. 2022, 18:10
Culiță Sterp trece prin momente de cumpănă: ”Am sperat până în ultimul moment că se va rezolva!”
Culiță Sterp trece prin momente de cumpănă

Culiță Sterp trece prin momente de cumpănă după accidentul rutier pe care l-a provocat și în urma căruia a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Citește și Ileana Sterp, în lacrimi pe internet. Ce s-a întâmplat cu sora lui Culiță Sterp: ”Nu văd rostul…”

Culiță Sterp trece prin momente de cumpănă

Artistul nu are voie să părăsească țara, motiv pentru care a fost nevoit să își anuleze deplasările pe care le avea programate în străinătate.

Culiță Sterp trebuia ca în noaptea dintre ani să le cânte românilor din Germania, însă din păcate, el nu le mai poate alina acestora dorul de casă.

Deși știa încă de luna trecută că legea nu îi permite să părăsească țara, Culiță a sperat până în ultimul moment că situația se va schimba, dar judecătorii nu au putut fi înduplecați.

Astfel, artistul a fost nevoit să le dea fanilor săi vestea tristă că nu va putea să fie în mijlocul lor în noaptea dintre ani și că în locul său va fi prezentă colega lui, Andrada Cerna.

”Cu părere de rău vreau să vă anunț că nu o să putem să fim prezenți în Germania, la Revelionul pe care trebuia să-l susținem. Am sperat până în ultimul moment că problemele se vor rezolva și că vom putea pleca, și că vom putea fi aproape de dumnevoastră. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil. O să revenim cu detalii și o să reprogramăm evenimentele pe viitor. Până atunci, vă dorim tuturor sărbători fericite alături de familie, alături de cei tragi și să ne revedem curând și în afara țării”, a spus Culiță Sterp, pe TikTok.

Culiţă Sterp rămâne cu controlul judiciar impus după accident

Culiţă Sterp nu scapă de controlul judiciar impus după accidentul rutier provocat în Cluj-Napoca. Manelistul ceruse să i se ridice măcar restricția de a părăsi țara pe motiv că are concerte în străinătate. Judecătorii clujeni i-au respins cererea. Culiță Sterp este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, dar și pentru că s-a urcat beat şi drogat la volan.

Culiţă Sterp a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile după ce a condus cu viteză peste limita legală în Cluj-Napoca, fiind înregistat de aparatul radar, a refuzat să oprească maşina la semnul agenţilor de poliţie, a trecut pe roşu şi a lovit un alt autoturism care circula regulamentar, apoi a fugit de la locul accidentului, fiind găsit ascuns într-o toaletă ecologică a unui şantier din Cluj-Napoca.

Mai mult, în urma verificărilor s-a constat că în momentul accidentului Culiţă Sterp era beat, iar testele toxicologice au indicat că era drogat la volan.

Citește și Culiță Sterp a fost implicat într-un accident rutier grav. În ce stare se află artistul