Culiţă Sterp rămâne cu controlul judiciar impus după accident. Judecătorii i-au respins cererea de a părăsi ţara

Culiţă Sterp nu scapă de controlul judiciar impus după accidentul rutier provocat în Cluj-Napoca. Manelistul ceruse să i se ridice măcar restricția de a părăsi țara pe motiv că are concerte în străinătate. Judecătorii clujeni i-au respins cererea. Culiță Sterp este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, dar și pentru că s-a urcat beat şi drogat la volan.

24 nov. 2022, 14:25
Culiţă Sterp rămâne cu controlul judiciar impus după accident. Judecătorii i-au respins cererea de a părăsi ţara
Culiţă Sterp a fost reţinut de poliţişti

Culiță Sterp rămâne cu control judiciar. Manelistul ceruse să i se ridice măcar restricția de a părăsi țara pe motiv că are concerte în străinătate. Magistraţii de la Judecătoria Cluj i-au respins solicitarea.

Culiţă Sterp a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile după ce a condus cu viteză peste limita legală în Cluj-Napoca, fiind înregistat de aparatul radar, a refuzat să oprească maşina la semnul agenţilor de poliţie, a trecut pe roşu şi a lovit un alt autoturism care circula regulamentar, apoi a fugit de la locul accidentului, fiind găsit ascuns într-o toaletă ecologică a unui şantier din Cluj-Napoca.

Mai mult, în urma verificărilor s-a constat că în momentul accidentului Culiţă Sterp era beat, iar testele toxicologice au indicat că era drogat la volan.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie în cazul accidentului lui Culiţă Sterp. Riscă să ajungă în arest după ce s-a aflat că era drogat la volan. Manelistul a contestat controlul judiciar

Pe numele manelistului a fost deschis dosar penal, Culiță Sterp fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, dar și pentru că s-a urcat beat şi drogat la volan.

După ce a stat 24 de ore în arest, Culiţă Sterp a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Citeşte şi: Culiță Sterp își toarnă cenușă în cap după accident! A fost beat și drogat la volan: „Nu e om fără greșeală pe lume! Nu-și mai au rost cuvintele sau scuzele!”

La ieșirea de la judecătorie, Culiță Sterp a fost arogant şi i-a jignit pe jurnaliştii care l-au întrebat ce droguri a consumat.

„Nevastă-ta mai întreabă de mine?”, l-a întrebat Sterp pe un jurnalist.