Culiţă Sterp, anunţ cutremurător după ce a plecat cu familia în Albania, să cânte la o nuntă: „Trăgeau ăia cu pistoalele în aer… Doamne ferește”

Culiţă Sterp a făcut un anunţ cutremurător după ce a plecat cu familia în Albania, să cânte la o nuntă. Artistul are numeroase evenimente în în afara ţării, însă nu a fost pregătit pentru ce urma să se întâmple.

10 nov. 2022, 12:02
Culiţă Sterp, anunţ cutremurător după ce a plecat cu familia în Albania, să cânte la o nuntă: „Trăgeau ăia cu pistoalele în aer… Doamne ferește”
Culiţă Sterp, anunţ cutremurător după ce a plecat cu familia în Albania

Culiţă Sterp, anunţ cutremurător după ce a plecat cu familia în Albania. Cântăreţul știa că acolo sunt nişte obiceiuri de respectat și spera totuși că nu vă avea parte de ele la cântarea respectivă. Înainte de eveniment, cei treei s-au întâlnit cu un bun prieten, care locuieţe acolo, şi a făcut dezvăluiri care i-au speriat foarte tare artist şi logodnica lui.

Citeşte şi: VIDEO! Culiță Sterp, făcut praf pe internet pentru că și-a suprapus concertele în Spania! „Niciun lăutar n-are voie să facă așa ceva! E chestie de obraz! Tu pe banii femeii ăleia te-ai dus să cânți în altă parte!”

Culiţă Sterp, anunţ cutremurător după ce a plecat cu familia în Albania

Mergem să cântăm la o nuntă, două programe avem. E pentru prima dată când mergem în Albania. Sper să fie ok, sper să nu fie ăsta ultimul vlog. Dacă nu apuc să-l postez, îl fac pentru mine.  Am văzut niște nunți în Albania cum trăgeau ăia cu pistoalele în aer, aruncau bani… Doamne ferește.  Eu sper să fie numai faza cu banii, dar cu pistoalele să nu tragă. Sperăm că o să fie totul bine, vă ținem la curent” a povestit Culita pe contul sau de Youtube.

Înaintea evenimentului propriu-zis, Culiţă, împreună cu familia lui, a luat masa cu un prieten din Albania care i-a povestit cum o să decurgă nunta. Curioasă iubita cântăreţului l-a întrebat dacă vor trage cu pistolul:” “E adevărat că în Albania invitații vin cu pistoalele la nuntă?. Răspunsul bărbatului a venit imediat: “Cu pistoale se joacă Milan, la noi e cu Kalashnikov!”.

Culiţă Sterp, scandalul monstru la un botez din Madrid

Doamna aceea ne-a chemat acolo de sâmbăta. Noi în mod normal trebuia să cântăm sâmbăta la un botez și pe parcurs a modificat și a zis să venim de joi că vrea să fie 100% sigură că noi suntem acolo și că e tot ok. Asta înainte să cumpere biletele de avion. A zis că vrea să știe sigur că suntem acolo având în vedere că mai erau întârzieri la avioane și să ajungem la timp la botez. 

Am anulat o cântare pentru ea, după ce am stabilit să venim joi. Ne-am dus înainte cu două zile. Acum, dacă mă chemi acolo cu 2 zile înainte, logic că îmi mai iau și eu o cântare acolo, aici vorbesc de cântare de la club pe care am avut-o vineri. Nu i-a convenit, am avut discuții că de ce luăm cântarea pe banii ei.

Sâmbătă ne-am dus să cântăm acolo, am cântat undeva la trei ore, foarte mult, am făcut vreo trei programe. Apoi, la pauză ne-am dus jos să cântăm o jumătate de oră, dar cum s-a văzut și pe filmare nu am apucat să cântăm 10 – 15 minute că a venit doamna foarte foarte nervoasă, îi ia microfonul la băiatul cu vocea a doua și a început să înjure oamenii la microfon.

 Asta nu se mai aude pe filmare, dar ea vorbea foarte urât pe filmare, a amenințat că sună la Poliție și când i-am cerut la băiatul de la stație să-i oprească microfonul l-a luat și l-a aruncat în aer și a plecat de acolo.

Noi ne-am oprit și ne-am dus să vorbim cu ea, dar a început că ea nu ne mai plătește, nu ne mai dă banii, să plecăm că ne anulează și biletele de avion și camerele la hotel. Ea căuta răzbunare”, a mărturisit Culiță Sterp, pentru Wowbiz.ro.

Culiță Sterp a mai mărturisit că a fost foarte greu pentru colegii săi să revină în sala în care avea loc botezul la care fuseseră chemați să își ia instrumentele. „Foarte greu am recuperat aparatura pentru că doamna nu mai lăsa băieții să meargă să își ia instrumentele și orgile și microfoanele. Ne cerea să ieșim afară, băieții i-au explicat că vor să își ia instrumentele și abia i-a lăsat să își ia lucrurile.

I-a amenințat că ea cheamă poliția, nu a vrut să îi lase să ia nimic. Până la urmă au reușit băieții să intre și să își ia lucrurile pe care le aveau de luat. Ne-a făcut cu ou și cu oțet. Ea nu mai avea chef de botezul ei, ea era pusă pe scandal. Așa ceva în viața mea nu am întâlnit”, a mai declarat Culiță Sterp.