VIDEO! Culiță Sterp, făcut praf pe internet pentru că și-a suprapus concertele în Spania! „Niciun lăutar n-are voie să facă așa ceva! E chestie de obraz! Tu pe banii femeii ăleia te-ai dus să cânți în altă parte!”

Culiță Sterp a fost făcut praf de internauți și de persoanele din industria evenimentelor, după scandalul în care a fost implicat la botezul din Spania.

07 nov. 2022, 19:46
VIDEO! Culiță Sterp, făcut praf pe internet pentru că și-a suprapus concertele în Spania! „Niciun lăutar n-are voie să facă așa ceva! E chestie de obraz! Tu pe banii femeii ăleia te-ai dus să cânți în altă parte!”

Totul a început după ce Culiță Sterp a mers să cânte la un eveniment privat din Madrid, având zborul și cazarea asigurate. La un moment dat, în timpul botezului, cântărețul și trupa, aflați în pauză, au plecat să cânte la un alt eveniment. Gestul a deranjat-o atât de tare pe femeia care i-a contractat încât a decis să nu-i mai lase să cânte și nici să nu-i mai plătească.

Culiță Sterp a povestit experiența pe Tik Tok și a dezvăluit că are de gând să o dea în judecată pe cea pe care a numit-o „mahalagioaică” ca să își recupereze cele câteva mii de euro pierdute.

Citește și Scandalul lui Culiță Sterp continuă! O jignește și o amenință pe femeia care l-a angajat la botez! „O mahalagioaică, îl ține și pe bărbat-su în lesă!”

Internauții l-au pus imediat la punct pe manelist și i-au transmis că a dat dovadă de lipsă de respect prin decizia de a cânta la două evenimente în același timp.

„Când chemi pe cineva la botezul tău, tu îl chemi ca să fii mândru că ți-a cântat. Și dacă în aceeași zi, unul, Ion, te cheamă îți dai seama că mă oftic că eu am dat 20.000 și vine la tine să-ți cânte pe 2.000. Nu e normal ca femeia aia să se simtă arsă și furată și jefuită. Ați înțeles acum? Era în pauza lui, dar ai contract cu mine. Să-mi cânți și să stai aici, dai autografe, faci poze cu oamenii, poate vor să te întrebe ceva”, a spus un internaut.

Un altul a explicat că normal ar fi fost să o anunțe pe femeia la care s-a dus să cânte ce are de gând să facă.

„Unu la mână, doi la picior, să folosim jargoanele lui Tzancă, că văd că toți lăutarii fac asta. În primul rând, vreau să spun că am urmărit scandalul ăsta în care spune Culiță că e implicat și că el n-are nicio vină, că el e bărbatul corect. Nu cunosc acele persoane care l-au contractat să meargă să le cânte. Ideea e în felul următor, dacă el a fost băiat isteț, în primă fază, și și-a mai luat un eveniment într-o altă zi în care era în Spania, cu cazare plătită de persoana respectivă, să presupunem că acolo n-ar avea dreptul persoana respectivă să se supere, cu toate că frumos ar fi fost să o informeze și pe respectiva persoană că merge să cânte în altă parte și că poate să-i facă o oarecare reducere, că așa era corect.

Doi la mână, în timp evenimentului, când ești plătit să cânți acolo, tu iei pauză și pleci la un alt eveniment să cânți? Unde te crezi aici, în Vestul Sălbatic? Tu spui că ai contract, prin acel contract ai și obligații, nu numai drepturi. Ar fi trebuit să informezi persoanele respective că mergi la un alt eveniment să cânți și dacă ele erau de acord, având în vedere că mai aveau o formație acolo… cu toate că era posibil ca acea formație să nu cânte frumos și să nu întrețină evenimentul și să fie nevoie să intri din nou tu să cânți”, i-a transmis un internaut lui Culiță Sterp.

Un alt internaut, care lucrează ca șofer de TIR, a spus că, dacă ar fi fost în locul femeii respective, l-ar fi dat în judecată pe Culiță Sterp pentru denigrare.

„Am văzut că scrieți foarte mulți că „eu, ca șofer de TIR, dacă mai găsesc eu în pauza mea să lucrez la altă firmă, nu știu ce”. Nu comparați voi meseria mea de șofer de TIR cu contractul lui Culiță, unu la mână. Doi la mână, el dă dovadă de nesimțire extraordinară. Filmează oamenii ăia și îi pune pe Tik Tok. În primul rând, dacă erai băiat îți cereai voie. În principiu, lăutarul cu foarte multă faimă se plătește de cinci ori mai mult decât unul care e mai necunoscut. Eu l-aș da și în judecată pentru faza asta. E denigrare”

Citește și Culiță Sterp, protagonistul unui scandal-monstru la un botez în Madrid. „A aruncat microfonul pe jos, a zis că nu ne mai dă niciun ban. Mai avea să-mi dea câteva mii de euro”