Culiță Sterp își dorește al doilea copil. Ce spune logodnica artistului despre o altă sarcină

Culiță Sterp îi dă semne logodnicei sale, pe rețelele de socializare, că își dorește să devină tată de fată. Iată cum a reacționat aceasta pe Instagram.
Alina Costache
24 oct. 2022, 10:00
Culiță Sterp își dorește al doilea copil. Ce spune logodnica artistului despre o altă sarcină

În urmă cu numai un an, Culiță Sterp și logodnica sa, Daniela, au devenit, pentru prima dată, părinții unui băiețel care este bucățică ruptă din tatăl său. Acum, cântărețul dă semne că ar vrea să mai aibă încă un copil, dar de data aceasta o fetiță.

Gândul de a deveni din nou tată îi surâde artistului și nu se teme să expună acest lucru public. El a postat recent pe contul de Instagram, o poză cu el, alături de o fetiță, cei doi zâmbind larg. Aflat în Madrid pentru un eveniment, Culiță Sterp, și-a întrebat logodnica, prin intermediul fotografiei, dacă „îi face și lui una”.

 

Iubita acestuia a răspuns imediat și a postat aceeași imagine pe contul ei de Instagram, cu mesajul: „Din încă doi, trebuie să iasă și o fată frumoasă”. Astfel, cei doi au dat de înțeles că, pe lângă Milan, băiețelul lor de un an, își mai doresc încă doi copii, dintre care măcar unul să fie fetiță.

Citește și: Culiță Sterp a aflat cine i-a furat seiful de 100 kilograme. De necrezut cine a putut să-i facă asta! „Am avut eu încredere și i-am adus în casă”

Cum s-au cunoscut Culiță Sterp și viitoarea lui soție

Culiță Sterp și logodnica lui sunt împreună de trei ani, dar se știu de ani buni, încă de când erau în liceu. Ba chiar mia mult, cei doi au fost colegi de clasă. Artistul a declarat că o place încă de pe atunci  și că era cea mai frumoasă din liceu, dar că au pierdut legătura după ce tânăra a plecat pentru o perioadă de 2-3 ani în America.  Întoarecerea ei în România i-a dat lui Culiță curajul să o invite la o întâlnire.

,,Noi suntem de trei ani împreună, dar am fost în aceeași clasă la liceu. Mie îmi plăcea de ea atunci, era cea mai frumoasă din clasă, da avea iubit și…nu prea… Apoi ea a plecat în America, a stat vreo 2-3 ani, iar când s-a întors mi-am luat inima în dinți și am invitat-o să ne întâlnim… ”, a declarat cântărețul.

Chiar dacă el o plăcea încă de când erau colegi, Daniela nu avea o părere foarte bună despre acesta, considerându-l un afemeiat. În 2019, ea a refuzat să iasă în oraș cu vedeta.

„Eu eram mai inabordabilă. Ne-am întâlnit a doua oară prin 2019 și tot nu am vrut. Am zis, lasă-mă…nu-mi trebuie mie vedete… Da, era cunoscut atunci. Eu credeam că era ultimul afemeiat”, a declarat iubita artistului.

Cei doi plănuiesc ca anul viitor, în luna iulie sau august, să facă nunta, dar încă nu au stabilit nimic concret.

Citește și: Ileana Sterp, luată la rost de fani după ultimele imagini postate. Cum a răspuns criticilor sora lui Culiță Sterp

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!