Culiță Sterp, la un pas de moarte! Era să fie lovit de tren şi s-a salvat în ultima secundă. „Am tras sperietura vieții”

Clipe de groază pentru Culiță Sterp! Cântăreţul a trăit şocul vieţii sale, după ce maşina pe care o conducea a fost la un pas de a fi spulberată de un tren.

27 mai 2022, 22:59
Culiță Sterp, la un pas de moarte! Era să fie lovit de tren şi s-a salvat în ultima secundă. „Am tras sperietura vieții”

Culiță Sterp a mărturisit că a avut parte de una dintre cele mai şocante experienţe din viaţa sa. Aflat la o trecere la nivel cu calea ferată fără barieră şi nesemnalizată cu lumini, cântăreţul s-a oprit pentru a se asigura, iar în acel moment trenul a trecut ca un glonţ prin dreptul maşinii sale. Recunoaşte că o clipă de neatenţie putea să-l coste viaţa.

„Am tras sperietura vieții. Ați văzut vreodată, în viața voastră, trecere de cale ferată semnalizată așa! Deci, bariere nu sunt și să nu meargă luminile. Acum a trecut trenul prin fața mea, de cinci secunde a trecut, eu cu mașină cu reformă după mine.

Vai, viața mea, că numai înjur. Cum e posibil să nu fie semnalizată. Dacă tu nu pui barieră, măcar pune lumini roșii. Noroc că m-am asigurat. M-am oprit și m-am uitat stânga, dreapta și trenul glonț pe lângă mine.

Doamne ferește și apără! Dacă nu mă asiguram ce făceam? Știu că nu toate căile ferate au barieră, că mai sunt și fără barieră și trebuie să te asiguri tu, dar asta trebuia neapărat să aibă, erau 2-3 căi ferate una lângă alta și era cale ferată de viteză, trec trenuri de viteză. Luminile trebuie să meargă, nu mergea nici aia albă, dar aia roșie! Trebuia 100% să fie barieră sau ceva!”, a povestit Culiță Sterp pe TikTok, conform Wowbiz.

Citeşte şi: Culiţă Sterp, testat antidrog după ce a fost oprit în trafic: „Se mai întâmplă, spuneţi NU drogurilor”

La începutul lunii martie, Culiţă Sterp a fost la un pas de a fi omorât de un TIR. Artistul a povestit pe reţelele de socializare că a fost la un pas să îşi piardă viaţa când se întorcea de la o cântare. Din fericire, a reuşit la timp să se salveze, ajungând cu maşina în şanţ.

„Băi, oameni buni, auziţi ce păţesc! E ora 1:40 dimineaţa şi vin acasă de la cântat şi un handicapat, că nu pot să îi spun altfel, cu TIR-ul se bagă pe mine să mă omoare, fraţilor. Am nişte nervi de nu mai pot, trebuia să vă spun, să împărtăşesc cu voi asta”, a spus cântăreţul.

Citeşte şi: Culiţă Sterp, la un pas să fie omorât de un TIR: „Noroc că m-am tras în şanţ. Am nişte nervi de nu mai pot”