Culiţă Sterp, la un pas să fie omorât de un TIR: „Noroc că m-am tras în şanţ. Am nişte nervi de nu mai pot”

Culiţă Sterp, la un pas să fie omorât de un TIR. Artistul a povestit pe reţelele de socializare că a fost la un pas să îşi piardă viaţa când se întorcea de la o cântare. Din fericire, a reuşit la timp să se salveze, ajungând cu maşina în şanţ.

07 mart. 2022, 20:19
Culiţă Sterp, la un pas să fie omorât de un TIR: „Noroc că m-am tras în şanţ. Am nişte nervi de nu mai pot”
Culiţă Sterp, la un pas să fie omorât de un TIR

Culiţă Sterp, la un pas să fie omorât de un TIR. Este unul dintre cei mai apreciaţi artişti din România şi se bucură de o comunitate mare pe reţelele de socializare.

Culiţă Sterp, la un pas să fie omorât de un TIR

Recent, le-a dezvăluit fanilor că a fost pe punctul să îşi piardă viaţa, după ce un TIR a intrat pe contrasens.

Citeşte şi: Culiţă Sterp a făcut 12.000 de dolari dintr-un foc. Cum a reuşit acest lucru: „Sunt foarte fericit”

Băi, oameni buni, auziţi ce păţesc! E ora 1:40 dimineaţa şi vin acasă de la cântat şi un handicapat, că nu pot să îi spun altfel, cu TIR-ul se bagă pe mine să mă omoare, fraţilor. Am nişte nervi de nu mai pot, trebuia să vă spun, să împărtăşesc cu voi asta.

Merg, cum merge toată lumea pe drum şi unu credea că merg cu faza lungă spre el. Şi el mi-a dat fază lungă, ditamai TIR-ul, cu xenoanele alea, şi voia să intre direct pe mine, pe contrasens. Noroc că m-am tras în şanţ. Am întors imediat maşina şi m-am luat după el. Vai, ce nervi am!

Moşule, dacă vezi filmarea asta, că era un om trecut de 50 de ani, vezi-ţi de treaba ta şi niciodată să nu mai faci asta, că poţi omorâ oameni nevinovaţi. Te-ai încuiat în maşină când m-am întors după tine, nu că aş fi vrut să îţi fac ceva, dar să te întreb ce a fost în capul tău? Vrei să omori oameni, ce vrei să faci?„, este mesajul postat artist pe contul său de TikTok.

@culita_sterp_officialAșa nervi n-am mai avut demult! Sper sa vezi filmarea asta și să nu mai faci în viața ta așa ceva

♬ sunet original – Culiţa Sterp