Culiţă Sterp, testat antidrog după ce a fost oprit în trafic: „Se mai întâmplă, spuneţi NU drogurilor”

Culiţă Sterp, testat antidrog după ce a fost oprit în trafic. Polițiștii Serviciului Rutier, în parteneriat cu specialiștii Agenției Naționale Antidrog, desfășoară activități cu rol preventiv, destinate conducătorilor auto.

31 mart. 2022, 13:19
Culiţă Sterp, testat antidrog după ce a fost oprit în trafic: „Se mai întâmplă, spuneţi NU drogurilor”
Culiţă Sterp, testat antidrog după ce a fost oprit în trafic

Culiţă Sterp, testat antidrog după ce a fost oprit în trafic. Activitățile pun accent pe conștientizarea cu privire la pericolele la care se expun conducătorii auto aflați sub influența alcoolului sau a drogurilor, dar și pe riscurile care îi implică pe ceilalți participanți la trafic.

Citeşte şi: Culiţă Sterp a făcut 12.000 de dolari dintr-un foc. Cum a reuşit acest lucru: „Sunt foarte fericit”

Culiţă Sterp, testat antidrog după ce a fost oprit în trafic

În urmă cu câteva zile, artistul a fost oprit în trafic şi testat cu un aparat antidrog. Acesta s-a filmat imediat şi a postat pe reţelele de socializare, arătând fanilor cum arată un asemenea dispozitiv. Culiţă Sterp a dezvăluit că este prima dată când poliţiştii îl testează pentru droguri şi spune că rezultatul a ieşit, bineînţeles, negativ, deoarece nu consumă astfel de substanţe. În încheiere, îî îndeamnă pe cei care îl urmăresc să nu consume nici ei substanţe stupefiante.

Se mai întâmplă, fraţilor, şi d-astea, noroc că nu fac prostii. E ok! Să-l ţin amintire în perete? Am făcut şi eu prima dată în viaţa mea un drug test. Ce credeţi, e bine! Doamne ajută, sănătate! Spuneti NU drogurilor!„, este mesajul postat de Culiţă Sterp, pe contul său de TikTok.

@culita_sterp_officialSpuneti NU drogurilor! 🤭

♬ sunet original – Culiţa Sterp

Culiţă Sterp, la un pas să fie omorât de un TIR

Recent, Culiţă Sterp le-a dezvăluit fanilor că a fost pe punctul să îşi piardă viaţa, după ce un TIR a intrat pe contrasens. „Băi, oameni buni, auziţi ce păţesc! E ora 1:40 dimineaţa şi vin acasă de la cântat şi un handicapat, că nu pot să îi spun altfel, cu TIR-ul se bagă pe mine să mă omoare, fraţilor. Am nişte nervi de nu mai pot, trebuia să vă spun, să împărtăşesc cu voi asta.

Merg, cum merge toată lumea pe drum şi unu credea că merg cu faza lungă spre el. Şi el mi-a dat fază lungă, ditamai TIR-ul, cu xenoanele alea, şi voia să intre direct pe mine, pe contrasens. Noroc că m-am tras în şanţ. Am întors imediat maşina şi m-am luat după el. Vai, ce nervi am!

Moşule, dacă vezi filmarea asta, că era un om trecut de 50 de ani, vezi-ţi de treaba ta şi niciodată să nu mai faci asta, că poţi omorâ oameni nevinovaţi. Te-ai încuiat în maşină când m-am întors după tine, nu că aş fi vrut să îţi fac ceva, dar să te întreb ce a fost în capul tău? Vrei să omori oameni, ce vrei să faci?”, este mesajul postat artist pe contul său de TikTok.