Anamaria Prodan exclude o împăcare cu Reghe. Ce procese i-a deschis antrenorul impresarei: „Nu există pe pământul ăsta”

Anamaria Prodan exclude o împăcare cu Reghe. Impresara este foc și pară pe fostul soț, deoarece nu reușește să își respecte promisiunile făcute în urma proceselor. Vedeta spune că nu o să existe "pe pământul ăsta o împăcare" între ei, poate doar o bună comunicare de dragul copilului.

10 aug. 2023, 18:33
Anamaria Prodan exclude o împăcare cu Reghe. Ce procese i-a deschis antrenorul impresarei: „Nu există pe pământul ăsta”
Anamaria Prodan exclude o împăcare cu Reghe

Anamaria Prodan exclude o împăcare cu Reghe. Vedeta a mai dezvăluit că așteaptă ca antrenorul să-și viziteze copilul mai des, după ce a preluat-o pe Universitatea Craiova, în Liga 1 și că Bebeto are nevoie de un tată permanent alături de el.

Citește și: Reghe, dezvăluire neașteptată după divorțul de Anamaria Prodan: „Fiecare om trece prin perioade mai grele”

Anamaria Prodan exclude o împăcare cu Reghe

Pe de altă parte, impresara spune că Laurențiu Reghecampf a făcut mai multe procese la Tribunal, pentru a primi ore de vizită. Astfel, vrea ca Reghe să respecte ceea ce a primit în instanță, și să-și viziteze copilul mai des.

Nu există pe pământul ăsta o împăcare, decât de dragul copilului nostru și decât ca doi oameni maturi, cu capul pe umeri, care înțeleg ce înseamnă noțiunea de părinte și și-o exercită până închid ochii. Ce îmi doresc eu de la Reghecampf este să își vadă copilul, să vorbească cu el, să petreacă timp cu copilul lui, să îl ajute.

Nu îl sună deocamdată pe Bebe, probabil își pune la punct toate chestiile cu echipa nouă. Noi încă așteptăm! A făcut atâtea procese, ca să i se stabilească pensie alimentară, ore de vizită, dar dacă tot a primit de la judecător ore de vizită, noi ne dorim să vină mii de ore.

Nu am visat în viața asta că tatăl copilului meu o să deschidă proces, ca să stabilească judecătorul când poate veni să își vadă copilul. Consider că, din cauza presiunii, problemelor pe care le are, din cauza situației în care se află, încerc să îi găsesc scuză.

De copil trebuie să ai grijă toată viața, trebuie să fii un model pentru ei. Noi ne rugăm de el, îi trimitem mesaje ca să vină să își vadă copilul. Nu l-a mai văzut pe Bebe de multă vreme și nici nu avem nevoie de un tată de serviciu, ci de un tată permanent. Copiii se cresc permanent!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Playtech.ro.