Culmea fraudării la vaccinare. Un italian a vrut să înşele medicii cerând să fie injectat într-un braţ de silicon

Un italian din Piemont, în vârstă de 50 de ani, care voia să obţină certificatul sanitar, a încercat să se vaccineze într-un braţ proteză de silicon, a afirmat preşedintele acestei regiuni din nord-vestul Italiei, Alberto Cirio.

03 dec. 2021, 13:17
Culmea fraudării la vaccinare. Un italian a vrut să înşele medicii cerând să fie injectat într-un braţ de silicon

S-a prezentat cu un braţ de silicon să facă vaccinul (…) Acest caz ar friza ridicolul, dacă n-am vorbi despre o faptă de o gravitate uriaşă şi inacceptabilă faţă de sacrificiul pe care pandemia a făcut să-l plătească comunitatea noastră, ca vieţi omeneşti şi costuri sociale şi economice„, denunţă într-o postare pe Facebook Alberto Cirio.

Bărbatul respectiv s-a prezentat joi seara la un centru de vaccinare la Biella, în Piemont.

Proteza era foarte bine făcută, însă culoarea şi senzaţia la atingere a trezit imediat suspiciunea infirmierei însărcinată să-l vaccineze, care i-a cerut să-şi scoată cămaşa şi a descoperit astfel înşelătoria.

Bărbatul i-a cerut femeii să se facă că n-a văzut nimic, însă aceasta a refuzat, povesteşte preşedintele Piemontului în postare, precizând că italianul ”va da socoteală (pentru fapta sa) în faţa justiţiei”.

Citeşte şi Vaccinare la chiuvetă şi în Belgia. Un medic e acuzat că a înregistrat 2.000 de false vaccinări, cea mai mare fraudă din pandemie

Italia, la fel ca toţi vecini săi europeni, se confruntă în prezent cu o intensificare a pandemiei covid-19. Ea a înregstrat joi 17.000 de contaminări noi în 24 de ore.

Aproape 85% dintre italienii în vârstă de peste 12 ani au fost vaccinaţi până în prezent.

Începând de luni, intrăîn vigoare un ”super-certificat sanitar”. Acest certificat urmează să fie acordat doar persoanelor vaccinate şi vindecate de covid-19, care le va permite să meargă la cinema, la teatru sau la restaurant. Certificatul sanitar obişnuit – care poate fi obţinut prin efectuarea unui simplu test antigen – permite accesul la locul de muncă.

Citeşte şi Tentativă de fraudă sub sigla Loteria de Vaccinare. E-mailuri false îi anunţă pe români că au câştigat 10.000 lei. Nu răspundeţi!


loading...
Partenerii noștri