CULMEA HOŢIEI Cal furat în Suceava, întors la proprietar. Hoţii amendaţi pentru lipsa declaraţiei

Doi tineri suceveni au furat un cal, pe care au încercat să-l vândă, iar când au fost prinşi de poliţişti au fost amendaţi cu cate 2000 de lei pentru deplasare fără declaraţie pe propria răspundere.

RomaniaTV.net
28 apr. 2020, 06:37
CULMEA HOŢIEI Cal furat în Suceava, întors la proprietar. Hoţii amendaţi pentru lipsa declaraţiei

Un cal furat din localitatea Rasca (Suceava) s-a intors la proprietar dupa un scenariu de film. Doi tineri de 18 si 19 ani au comis furtul. Au incercat sa vanda animalul, dar n-au reusit, asa ca l-au dat la schimb cu un altul intr-un sat invecinat, scrie Sport.ro.

Proprietarul calului furat si-a vazut animalul inhamat la caruta unui strain si a sunat politia. Asa a aflat ce se intamplase, de fapt, in ultimele 24 de ore.

Nemultumit ca animalul obtinut la schimb musca, barbatul la care a ajuns calul furat s-a dus in cautarea baietilor de la care l-a obtinut. Politia a facut dreptate. Fiecare dintre proprietarii de cai si-a obtinut inapoi animalul, iar hotii s-au ales cu dosare penale si cu amenzi de 2000 de lei fiecare pentru ca s-au deplasat fara a avea declaratii pe proprie raspundere obligatorii pe perioada starii de urgenta.

Citeşte şi: Şmecherul care a ameninţat poliţiştii pe Facebook, arestat 30 de zile