Şmecherul care a ameninţat poliţiştii pe Facebook, arestat 30 de zile

Tribunalul Iaşi a judecat ieri contestaţia formulată de individul din Hârlău acuzat de ultraj şi lovire. Nicuşor Moldovanu, autointitulat „Johny Chess“ pe Facebook, a fost arestat de la finele săptămânii trecute, la Hârlău, fiind acuzat de mai multe fapte de ultraj şi una de lovire. Potrivit unor surse judiciare, individul ar fi ameninţat inclusiv o poliţistă din Hârlău, relatează Ziaruldeiasi.ro.

RomaniaTV.net
28 apr. 2020, 06:13
Şmecherul care a ameninţat poliţiştii pe Facebook, arestat 30 de zile

Moldovanu are cinci clase, potrivit aceloraşi surse şi va sta cel puţin 30 de zile în arest. Era deja cercetat pentru o faptă de lovire pe care ar fi comis-o la finele anului trecut. Potrivit procurorilor din Hârlău, de la începutul acestei luni, individul a început să aibă probleme cu poliţiştii din localitate. Amendat contravenţional pentru diferite postări de pe reţeaua socială, Moldovanu s-a întâlnit pe 7 aprilie, aproape de miezul nopţii, cu un agent de poliţie judiciară de la Compartimentul rutier din oraş, pe care l-a ameninţat cu acte de violenţă. Lăsat în libertate atunci, individul a prins tupeu şi, pe 9 aprilie, a postat de pe profilul său de Facebook un mesaj în care a înjurat şi ameninţat poliţiştii din localitate.

„La data de 16.04.2020, a postat pe reţeaua de socializare Facebook, de pe contul său, o înregistrare live (sesiune video), unde a proferat injurii şi cuvinte triviale la adresa lucrătorilor de poliţie, reiterând ameninţările adresate în data de 07.04.2020 persoanei vătămate G. C. V. şi proferând ameninţări şi la adresa persoanei vătămate L. D., agent de poliţie judiciară în cadrul Compartimentului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău, ameninţări constând în aceea că a spus agenţilor de poliţie judiciară că se va intra în casă peste ei, pe timp de noapte, le vor fi violate soţiile şi agresaţi şi ceilalţi membri ai familiilor”, a precizat Alexandra Teona Sava, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Citeşte şi: Copil de 10 ani, prins la volan în Ţăndărei în plină carantină de la pandemia de coronavirus