Cum a aflat Delia că va fi mamă de fată. Cântăreaţa a împărtăşit vestea pe Instagram

Cum a aflat Delia că va fi mamă de fată. Nu mai este un secret faptul că artista îşi doreşte foarte tare un copil, dar din păcate se lasă aşteptat în viaţa ei şi a soţului, Răzvan Munteanu. De altfel, este un subiect sensibil pentru cei doi.

28 iun. 2022, 18:31
Cum a aflat Delia că va fi mamă de fată. Cântăreaţa a împărtăşit vestea pe Instagram
Cum a aflat Delia că va fi mamă de fată

Cum a aflat Delia că va fi mamă de fată. Recent, jurata de la „iUmor” a apelat la testul inelului pentru a afla sexul viitorului său bebeluș. Chiar dacă nu este încă însărcinată, Delia a fost curioasă să afle ce sex ar putea să aibă copilul ei. Astfel, aflată la un salon de înfrumusețare, şi-a legat un fir de păr de verighetă, apoi în funcție de cum acesta se mișcă se spune că determină sexul bebelușului.

Cum a aflat Delia că va fi mamă de fată

Dacă se duce așa (n.r. – înainte și înapoi) e băiat, iar dacă se duce în cerc e fată”, i-a spus cântăreței cea care i-a făcut testul. Pentru a nu lăsa loc de speculaţii, Delia a precizat că momentan nu este însărcinată: „Mă rog, întâi trebuie să fie ceva… Când o fi. Încă nu e nimic”. „Este fată!”, a exclamat femeia. Delia Matache s-a bucurat enorm la aflarea veştii şi a publicat filmarea pe reţelele de socializare.

Întrebată în cadrul unui interviu ce părere are despre această mentalitatea conform căreia eşti un om împlinit doar dacă ai copil sau că este de datoria oricărei femei, a oricărui cuplu să aibă moştenitor, Delia a spus: „Fiecare îşi construieşte viaţa după cum simte, nu ar trebui vreodată să iei decizii de viaţă în funcţie de mentalitatea unuia sau altuia. Şi nici nu ar trebui să fie relevant pentru ceilalţi dacă şi cum are celălalt viaţa împlinită. Nu trăim viaţa după şabloane, suntem foarte diferiţi şi ceea ce înseamnă împlinirea pentru mine nu înseamnă şi pentru celălalt”.

Citeşte şi: Răzvan Munteanu ar fi lăsat-o fără economii pe Delia, investind în cryptomonede. Ce alte „victime” ar mai fi făcut afaceristul

Delia face dezvăluiri uluitoare despre abuzurile din liceu

Delia a urmat liceul de muzică „Dinu Lipatti” şi a rememorat unele momente care au marcat-o în perioada adolescenței. „Îmi amintesc cum în perioada liceului, o parte din profesorii de muzică le spuneau elevelor cum «Vai, măi, ți-au crescut sânii față de luna trecută» și le pipăiau efectiv pe sâni. Asta se întâmpla la liceu la Lipatti, acest gen de abuzuri există și au existat dintotdeauna efectiv că alegi să crezi, să înțelegi sau nu că te gândești «vai, de ce a așteptat 10 ani să povestească».

Atâta i-a luat, atâta i-a luat să-și facă curaj să povestească treaba asta. N-ai niciun drept să judeci, ai drept si judeci agresorul, nu victima. Deci repet, fără niciun fel de exagerare, discuțiile erau auzite de mine în clasă fiind de față când se discuta cu o colegă.

Deci nu bat câmpii o secundă , e trist și extrem de adevărat. Mă bucur că ăștia crapă, generațiile astea urmează să dispară de pe fața pământului că așa e natura și sper ca generația următoare…

Sper să fie mulți mai educați în sensul ăsta și mult mai umani și nu atât de primitivi. Asta sper că e salvarea”, a povestit Delia pe o rețea de socializare.