Cum a aflat fiica bărbatului ucis de Mario Iorgulescu că tatăl ei A MURIT. Prima reacţie a micuţei în vârstă de 7 ANI

Fiica lui Dany Vicol este într-un șoc total după ce a aflat ce s-a întâmplat cu tatăl ei. Familia a evitat să-i spună adevărul până acum pentru că au vrut să ceară sfatul unui psiholog.

24 sept. 2019, 07:24
Cum a aflat fiica bărbatului ucis de Mario Iorgulescu că tatăl ei A MURIT. Prima reacţie a micuţei în vârstă de 7 ANI

Dany Vicol a murit pe 8 septembrie, în drum spre casă, după ce maşina sa a fost făcută praf de bolidul condus de Mario Iorgulescu.

MODUL DUBIOS în care Mario Iorgulescu a ajuns la o clinică din Italia. Portiţa LEGALĂ prin care familia l-a scos din România

Rudele au evitat cât a putut să-i spună adevărul fiicei lui Dany Vicol, dar minciuna nu putea să dureze la nesfârșit. Mătușa fetei a făcut primele declarații despre starea în care se află micuța, după aflarea veștii. Aceasta are 7 ani și poartă deja pe umeri o greutate mult prea mare pentru vârsta sa.

Mario Iorgulescu, acuzat de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe

Bunicii au anunțat-o recent că „tati a plecat la Ceruri”, conform Click!.

Mama lui Mario Iorgulescu a răbufnit şi ameninţă cu publicarea unei liste cu nume. Mesaj fără precedent

„Psihologul ne-a recomandat să nu îi spunem nici acasă la bunică, nici le mama ei. Pentru că ar putea să urască toată viaţa locul acela. Ne-a spus să mergem într-un parc. Mama ei i-a spus că tati a ales să se ducă la Ceruri, că lui Doamne-Doamne i-a plăcut de el. Nu i-a spus că a murit. Atunci fetiţa a pus mânuţele pe obraji şi a spus: „Ştiam!”. Nu a plâns. A întrebat-o mama ei de unde ştia. Nu a vrut să spună. Ori a simţit, ori a visat. Nu a avut acces la televizor sau la alte surse de informaţii. Nu s-a dus la şcoală să ia legătura cu cineva”, a spus Aurelia Guțu, mătușa fiicei lui Dany Vicol.