Cum a aflat fiul Victoriei Răileanu despre divorțul părinţilor. „I-am spus că trecem împreună prin asta”

Victoria Răileanu a vorbit deschis despre divorțul de Conrad Mericoffer. Actrița din serialul Vlad a dezvăluit dicuţia pe care a avut-o cu fiul ei despre acest moment dureros.

19 nov. 2021, 09:34
Cum a aflat fiul Victoriei Răileanu despre divorțul părinţilor. „I-am spus că trecem împreună prin asta”

Cum a aflat fiul Victoriei Răileanu despre divorțul părinţilor. Victoria Răileanu i-a răspuns fiului ei Carol, în vârstă de 6 ani, la fiecare întrebare pe care a avut-o, lucru pe care îl face și în prezent dacă se mai ivește vreo neclaritate pe acest subiect.

Cum a aflat fiul Victoriei Răileanu despre divorțul părinţilor. „I-am spus că trecem împreună prin asta”

„Lui Carol i-am explicat de la început, cu onestitate, tot ce s-a întâmplat. Bineînțeles, fără detaliile care nu îl ajută. I-am spus că trecem împreună prin asta. I-am răspuns la toate întrebările. Și asta fac în continuare când mai are nevoie de lămuriri”, a spus actriţa pentru VIVA!.

Alexandra Stan dezvăluie de ce a divorţat la doar cinci luni de la nuntă. „Era toxic ce se întâmpla!”

„Să trăiești în nefericire doar ca să aibă copilul părinții împreună, eu asta nu o să înțeleg niciodată. Copilul acela va
vedea doi oameni care nu își trăiesc viața cu plăcere, care nu trăiesc în prezent, acolo, care nu trăiesc în iubire, și ăsta este exemplul pe care îl va lua cu el în viață. Sigur, nu spun despărțițivă la primul conflict, dar dacă toate eforturile au fost făcute și nu mai există speranță pentru acea relație este cel mai cinstit și corect să mergeți pe drumuri diferite. Cred că acesta e un exemplu mult mai sănătos pentru copii”, a mai spus Victoria Răileanu.

Andrei Ştefănescu, primele declaraţii după divorţ: „Sunt greutăţi peste care treci mai greu”

„Cred că conceptul de mamă singură înseamnă să îți crești singură copilul. Sau ca tatăl să fie foarte puțin prezent în viața lui. La noi nu e cazul. Conrad este foarte prezent în viața lui Carol. Este foarte implicat. Își face treaba de tată exact așa cum o făcea și înainte. Așa că nu mă regăsesc în acest concept”, a mai spus Victoria Răileanu.