Cum a aflat mama Cristinei Ţopescu despre moartea fiicei sale: „Este inuman aşa ceva”

Mama Cristinei Ţopescu locuieşte în Germania, acolo unde s-a mutat cu mulţi ani înainte de Revoluţie. Prietena şi vecina jurnalistei, cea care a sunat la 112, să anunţe dispariţia vedetei, a făcut, zilele trecute, o înregistrare audio în care a mărturisit cum a aflat Rodica Ţopescu de moartea fiicei sale.

RomaniaTV.net
16 ian. 2020, 18:04
Cum a aflat mama Cristinei Ţopescu despre moartea fiicei sale: „Este inuman aşa ceva”

Femeia a ajuns miercuri dimineaţă în ţară, iar în jurul prânzului a fost la capela Cimitirului Bellu, acolo unde a fost depus sicriul cu trupul fiicei sale. Potrivit prietenei vedetei, Rodica Ţopescu a aflat de moartea Cristinei de la televizor.

Mama Cristinei a aflat de moartea ei (n.red a Cristinei Țopescu) de la televizor. S-a aflat de la 112 pentru că noi nu am anunțat pe nimeni. Este inuman să afle așa”, a spus prietena Cristinei Țopescu.

Citeşte şi: Ştefan Bănică Jr, un ultim gest de dragoste pentru Cristina Ţopescu. Ce i-a adus jurnalistei

Cine a fost Cristina Țopescu

Regretata prezentatoare TV s-a născut la Oradea, în 1960. A fost fiica lui Cristian Țopescu, celebru comentator sportiv. A intrat în lumea televiziunii în perioada 1970-1979, când a apărut în emisiuni pentru copii. A absolvit Facultatea de Limbi Străine din București.

Cunoscută ca prezentatoare de televiziune, la începutul lui 2013 a devenit membră a PSD. În acel moment a încetat colaborarea cu Prima TV, pentru care prezenta „Focus”, principala emisiune de știri a televiziunii. La sfârșitul anului 2013, Cristina Țopescu a demisionat însă din partid pentru a se întoarce în rândul jurnaliștilor.

Citeşte şi: RĂSTURNARE DE SITUAŢIE în cazul morţii CRISTINEI ŢOPESCU. Ale cui sunt amprentele găsite pe uşa casei regretatei jurnaliste

Din decembrie 2013 a fost la Antena 3, însă a anunțat că se retrage de la postul de televiziune în 2017, invocând motive personale. În 1989, jurnalista a încercat să fugă din România și a fost arestată, primind trei luni de închisoare. A fost eliberată din arest pe 19 decembrie 1989.