CÂŞTIGĂTOR SURVIVOR 2021. Surpriză uriaşă, la cine se duce marele premiu de 100.000 de euro

Surpriză în finala Survivor Grecia, după ce s-a aflat cine a câștigat marele premiu de 100.000 de euro. Concurentul s-a luptat cu Marius Crăciun pe traseu, care l-a și învins.

08 iul. 2021, 21:09
CÂŞTIGĂTOR SURVIVOR 2021. Surpriză uriaşă, la cine se duce marele premiu de 100.000 de euro

CÂŞTIGĂTOR SURVIVOR 2021.

Surpriză în finala Survivor din  Grecia, după ce s-a aflat cine a câștigat marele premiu de 100.000 de euro. Concurentul s-a luptat cu un român,  Marius Crăciun, pe traseu, care, paradoxal, l-a și învins.
Marele câștigător este Sakis Katsoulis, concurent al echipei Roșii. Acesta este un jucătol de fotbal.

Sakis a fost desemnat în finala care a avut loc luni seara, aflându-se cel mai sus în clasamentul publicului. În România, marea finală se dispută la sfârşitul acestei săptămâni. Sportivul l-a învins pe Ilias Bogdanos. Sakis Katsoulis a câștigat Survivor Grecia 2021 în fața lui Ilias, celălalt finalist al acestui sezon.

Finala SURVIVOR România 2021. Când se va afla câştigătorul concursului. Iată câți bani va lua şi ce criterii trebuie să îndeplinească!
CÂŞTIGĂTOR SURVIVOR 2021.  Sakis și ceilalți colegi rămași în echipă s-au luptat alături de Faimoși la Survivor România, de două ori.

Sportivul a reușit să-l învingă de două ori pe Andrei Dascălu pe traseu, însă a pierdut un punct în fața lui Marius Crăciun de la Războinici.

Deși a făcut parte din echipa roșie a grecilor, Sakis a format în trecut un cuplu cu Marialena, concurenta din echipa adversă de la varianta elenă a show-ului.

Câştigător Survivor România 2021. Cine este favorit la casele de pariuri

Câştigător Survivor România 2021, conform pariurilor

Fanii emisiunii de la Kanal D fac pariuri legate de caștigătorul Survivor 2021 și l-au ales pe concurentul care este oricum printre favoriții show-ului încă de la început. Cei care se luptă pentru marele premiu de 250.000 de lei de la Survivor România 2021 sunt Maria Chițu, Marius Crăciun, Elena Marin, Zannidache, Andrei Dascălu și Albert Oprea.

Marele câștigător al Survivor România 2021, conform pariurilor, este Zanni! Zannidache este și unul dintre favoriții fanilor emisiunii, încă de la început și unul dintre concurenții cu cele mai multe jocuri câștigate. Zanni are și cea mai mare susținere, de altfel, pe grupurile de pe rețelele de socializare dedicate show-ului.

Zanni s-a numărat încă din primele săptămâni printre favoriții la câștigarea trofeului. La început, la SuperBet, de exemplu, Jador și Culiță Sterp erau pe primele locuri. Pe al treilea a fost mereu Zanni, urmat ba de Albert, ba de Marius. Între timp Albert Oprea a părăsit competiția, astfel că în joc au mai rămas celelalte două nume.

https://www.youtube.com/watch?v=8ojeo1Z8wyU