Cum a apărut Bogdan Anicescu, interpretul pentru surzi de la conferinţele MAI, în vlogul lui Selly: „Este aproape ‘fumat’ „”

Fanii lui Andrei Șelaru, alias Selly, au avut parte de o adevărată surpriză, când l-au văzut Bogdan Anicescu, interpretul pentru surzi la conferințele MAI, într-un vlog al cântăreţului.

RomaniaTV.net
03 apr. 2020, 05:02
Cum a apărut Bogdan Anicescu, interpretul pentru surzi de la conferinţele MAI, în vlogul lui Selly: „Este aproape ‘fumat’ „”

Se pare că Selly a apelat la Bogdan Anicescu, rugându-l să accepte provocarea lui, pentru a-şi mări numărul mare de urmăritori.

Am stat de vorba azi pe live cu Bogdan Anicescu, un om foarte, foarte tare. A fost o discutie super misto. Link in comentarii„, a scris pe pagina sa de Facebook cântăreţul.

Citeşte şi: Selly şi trupa 5GANG au dat lovitura la final de an. Filmul produs de ei a atins vânzări record

În timp ce Selly solicită atenția și aprecierea celor din mediul on-line, Bogdan Anicescu traduce ce spune cunoscutul vlogger. La final, Andrei Șelaru îi mulțumește interpretului și îi promite că va păstra filmarea mult timp de acum înainte.

Deoarece acest vlog este aproape ‘fumat’, v-aș ruga să dați un ‘boom’ butonului de like, să dați un share pe story pentru că mă ajută foarte mult. Dacă încă nu ați făcut-o, o să vă abonați. Eu m-am dus, pa pa! Mulțumesc tare mult, Bogda, o să păstrez această înregistrare, este genială!”, a spus Selly într-o filmare postată pe Instagram.

Am stat de vorba azi pe live cu Bogdan Anicescu, un om foarte, foarte tare. A fost o discutie super misto. Link in comentarii

Publicată de Selly pe Miercuri, 1 aprilie 2020

 

Selly, apel către tineri: „Nu mergeţi prin mall-uri, prin locuri aglomerate”

Vloggerul Selly a postat vineri un clip video în care îi îndeamnă pe urmăritorii săi, majoritatea tineri şi adolescenţi, să urmeze recomandările autorităţilor.

Selly dă încă o dată dovadă de responsabilitate, la o vârstă fragedă, postând un mesaj pentru urmăritorii săi, în care îi indeamnă să nu încalce măsurile de autoizolare, chiar dacă şcolile sunt închise şi majoritatea elevilor ar putea considera asta ca pe o vacanţă.

Treaba asta cu coronavirus este destul de serioasă. Cred că suntem în punctul în care fiecare dintre noi poate face câte ceva, să fie responsabil, ca să poată să oprească sau să încetinească răspândirea acestui virus. Cel mai important este să luăm problema în serios și să nu ne panicăm.

Nu trebuie să cădeți în cealaltă extremă, în care luați totul în glumă și vi se pare că totul e banal și nu se întâmplă nimic, pentru că este, într-adevăr, ceva periculos, de care trebuie să avem grijă.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, GLUME OBSCENE despre CORONAVIRUS. Şocant: ce a putut să posteze! VIDEO

Acest virus nu e o simplă răceală și se poate transmite foarte repede și foarte ușor. Acum poate 40-50 de cazuri la nivelul României nu pare foarte mult, dar ideea este că ele cresc exponential. De aceea trebuie să avem foarte mare grijă de sănătatea noastră.

S-au închis școlile și probabil mulți dintre voi vă bucurați, vreți să vă relaxați, vreți să ieșiți cu prietenii, vreți să vă distrați, dar ar fi mult mai înțelept să stăm în casă în perioada asta și să nu ieșim decât dacă e vreo urgență, doar dacă e ceva ce nu poate fi amânat.

Probabil ați vrea să ieșiți cu prietenii la mall sau în locuri aglomerate, e destul de periculos și eu nu v-aș recomanda să faceți asta. Eu de două-trei zile stau în casă. Nu mergeți prin mall-uri, nu mergeți prin locuri aglomerate, nu vă deplasați cu autobuzul, cel mai sigur e să mergeți cu mașina personală, dacă aveți permis și mașină. Dacă nu, măcar mergeți cu taxiul. E un risc mai mic la care vă expuneți. Tot e un risc, dar e un risc mai mic.„, a spus Selly.