Selly şi trupa 5GANG au dat lovitura la final de an. Filmul produs de ei a atins vânzări record

Noile modele ale adolescenţilor din România se găsesc pe internet, în rândul video-bloggerilor. Vorbim de milioane de ”adepţi” care sunt în stare de aproape orice pentru o întâlnire cu idolii lor. De o astfel de faimă se bucură și vloggerul Șelly. Tânărul geniu care a reușit nu doar să adune milioane de fani, ci și milioane de lei, a reușit să producă o adevărată isterie în rândul adolescenților. De curând, Șelly și trupa 5GANG au dat lovitura: filmul produs de ei a atins vânzări record , detronând chiar filme premiate de la Hollywood. 

RomaniaTV.net
29 dec. 2019, 10:25
Selly şi trupa 5GANG au dat lovitura la final de an. Filmul produs de ei a atins vânzări record

Andrei Șelaru, pentru fani..Șelly. Un tânăr care la doar 18 ani a găsit rețeta succesului. Milioane de adolescenți îi urmăresc fiecare postare de pe rețelele sociale, iar sălile de concerte sunt arhipline.

Influencerul care a reușit să stârnească controverse în urma succesului fulminant a debutat acum și-n cinematografie. Alături de colegii de trupă și nume grele din lumea online a României, a lansat la final de an o comedie.

Tânărul a dat lovitura chiar înainte de premiera filmului: vânzări record la bilete vândute, depășind performanța realizată chiar și de filme celebre de la Hollywood, precum Aquaman și Avatar.

Faima i-a adus însă și critici, în special după ce a făcut accident cu noul său bolid de 70.000 de euro.

Citeşte şi: Cristian Tudor Popescu îl critică pe Shelly: „Când dai 70.000 de euro pe o maşină înseamnă că ai nişte probleme interioare”

După accident, Cristian Tudor Popescu l-a criticat pe Șelly că și-a cumpărat o mașină atât de scumpă pe care a și lovit-o. Răspunsul lui Șelly – o melodie care i-a băgat alți bani în buzunar, după ce a adunat peste 5 milioane de vizualizări.

Citeşte şi: Vloggerul Selly, răspuns pentru CTP: Mi se pare ciudat că circulaţi cu un Logan la banii dvs., gusturile nu se discută