Cum a apărut Ilie Năstase la mall. La 77 de ani, fostul tenismen întoarce toate privirile

Cum a apărut Ilie Năstase la mall. În vârstă de 77 de ani, fostul tenismen se menține foarte bine și chiar dacă anii au trecut, nu a renunțat la eleganță. Chiar și acum, fiecare apariție a lui Nasty nu putea fi ușor trecută cu vederea și asta pentru că este extrem de atent la ținutele pe care le etalează atunci când iese în public.

29 aug. 2023, 08:44
Cum a apărut Ilie Năstase la mall. La 77 de ani, fostul tenismen întoarce toate privirile
Cum a apărut Ilie Năstase la mall

Cum a apărut Ilie Năstase la mall. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Nasty atrage toate privirile, chiar dacă nu mai este vreun tinerel, însă, cu siguranță le dă clasă multora. Pe lângă ținuta vestimentară impecabilă, fostul sportiv purta cu mândrie o pereche de ochelari.

Citește și: Clipe emoționante pentru Amalia și Ilie Năstase! Ce s-a întâmplat cu fiica lor Alessia: „Când s-a întâmplat asta? Totul e magic, e iubire, e bucurie și fericire”

Cum a apărut Ilie Năstase la mall

Îmbrăcat cu o pereche de pantaloni albi, călcați la dungă și pantofi sport, de brand, în aceeași nuanță, Ilie Năstase a asortat perfect o cămașă cu imprimeu. Bineînețes, nu lipsesc nici accesoriile, ochelarii de soare purtați ștrengărește, au atras atenția.

Cât despre shopping, Ilie Năstase nu a făcut cheltuieli extravagante, asta deși are pensie de general și diverse afaceri. Avea la purtător o singură plasă, pe care o legăna în timpul mersului, potrivit imaginilor publicate de Fanatik.ro.

Ilie Năstase a dezvăluit cum se ‘dopa’ atunci când juca tenis

Ilie Năstase a dezvăluit cum se ‘dopa’ atunci când juca tenis. „Cred că avocații au întârziat foarte mult, trebuiau să se ducă la acel tribunal independent. Au lungit-o, nu știu cât îi dă. De când e? Din septembrie. În lunile astea câte turnee a pierdut și câți bani a pierdut? Pe cine dă ea în judecată acum? Pe tribunal, pe mama tribunalului? Că nu știu. Zic și eu. Avem răbdare să vedem decizia finală, că noi ne grăbim”, a declarat Ilie Năstase la ProSport Live.

Primul nr.1 ATP din istoria tenisului a dezvăluit şi la ce metode mai puţin ortodoxe apela atunci când era sportiv activ. „Eu nu știu, nu mă pricep, pe timpul nostru nu existau astea. Drogul de pe timpul nostru era un lichid roșu, vin roșu! Dintr-un pahar te îmbătai. Astea sunt destul de recente față de când jucam noi”, a mai spus Ilie Năstase.