Clipe emoționante pentru Amalia și Ilie Năstase! Ce s-a întâmplat cu fiica lor Alessia: „Când s-a întâmplat asta? Totul e magic, e iubire, e bucurie și fericire”

Amalia și Ilie Năstase nu mai formează un cuplu, însă din iubirea lor s-au doi copii superbi. Alessia, fiica cea mare a acestora, a ajuns într-un punct extrem de important din viața ei. Ce i-a urat mama ei cu ocazia implinirii vârstei de 20 de ani.

31 iul. 2023, 13:49

Fiica cea mare a Amaliei și a lui Ilie Năstase a atins un prag extrem de important în viața ei și anume a împlinit vârsta de 20 de ani. Cu această ocazie, tânăra s-a bucurat de toată atenția celor dragi și a familiei, care au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a o face să se simtă cea mai importantă persoană de pe pământ. Mama ei, Amalia Năstase a scris un mesaj extrem de emoționant pe rețelele de socializare. Aceasta i-a urat fiicei sale „La mulți ani” într-un mod cu totul inedit.

Citește și: Ilie Năstase a împlinit 77 de ani. Ce surpriză romantică i-a făcut soția lui, Ioana: „Este o aniversare minunată”

Alessia studiază la Paris și este profund pasionată de domeniul în care a excelat celebrul său tată. Ea este primul copil al fostului cuplu Amalia și Ilie Năstase și a venit pe lume în data de 28 iulie 2003. Alessia a decis să urmeze cursurile unei universități din Franța pe domeniul artei. La acel moment, bucuria părinților a fost de nedescris, deoarece fiica lor a reușit să obțină și o bursă de studii, fapt care a confirmat talentul și pasiunea sa.

Amalia Năstase nu s-a ferit să își exprime sentimentele față de fiica ei în mod public. Aceasta a marcat într-un mod sepecial ziua de naștere a Alessiei pe rețelele de socializare. Fosta soție a celebrului tenismen a postat un colaj emoținant care conținea mai multe imagini cu fata sa. Începând cu o imagine adorabilă în care Alessia era încă foarte mică, Amalia a adăugat întrebarea: „Când s-a întâmplat asta? Deja au trecut 20 de ani?” Gestul său a fost o dovadă a dragostei și mândriei de mamă, iar urările de la prieteni și fani nu au întârziat să apară, împărtășind și ei bucuria de a sărbători acest moment special al fiicei lor.

„20 de ani este vârsta la care totul e magic, e iubire, e bucurie și fericire. Să le ai pe toate în viața ta și să știi că te iubim enorm, Alessia Năstase! La mulți ani!”, a scris fosta soție a lui Ilie Năstase în mesajul care a însoțit filmulețul de pe Instagram.

„Te iubesc”, a fost răspunsul Alessiei Năstase.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amalia Nastase (@amalianastase)

Citește și: Ilie Năstase, prima reacţie despre revenirea celor de la FCSB în Ghencea. „Care e motivul acestui scandal?”