Jador a cerut-o de soție pe Oana Ciocan, la Survivor All Stars. Ce răspuns i-a dat iubita lui: „Băi, haide, băi”

Jador a cerut-o de soție pe Oana Ciocan, la Survivor All Stars. Înainte să fie descalificat, artistul a cerut permisiunea echipei de producție să-și viziteze iubita, pe Oana Ciocan, proaspăt intrată în competiție și a profitat pe deplin de această favoare.

06 mart. 2024, 18:03
Jador a cerut-o de soție pe Oana Ciocan, la Survivor All Stars. Ce răspuns i-a dat iubita lui: „Băi, haide, băi”
Jador a cerut-o de soție pe Oana Ciocan, la Survivor All Stars

Jador a cerut-o de soție pe Oana Ciocan, la Survivor All Stars. Din păcate pentru cei doi îndrăgostiți, cântărețul a fost descalificat din competiție chiar înainte ca Oana să intre. La aflarea veștii, concurenta a izbucnit în lacrimi, dar asta nu a schimbat parcursul ei.

Citește și: Prima reacție a lui Cătălin Moroșanu după eliminarea de la Survivor. Ce mesaj a postat pe Internet: „Urmează noutăți interesante”. ce spune de câştigător şi conflictul cu Jador

Jador a cerut-o de soție pe Oana Ciocan, la Survivor All Stars

Jador: „Eu te iubesc pe tine și vreau să fii femeia mea!”

Oana Ciocan: „Băi, haide, măi!”

Jador: „Da, vrei să fii soția mea?

Oana Ciocan: „Bă, ce e asta?

Jador: „Vrei?

Oana Ciocan: „Păi normal! Dar tu știai răspunsul. Tu știi că eu chiar vreau să rămân toată viața cu tine”.

Jador a spus că planul era altul, și anume să-și ceară iubita în căsătorie la un concert, dar a decis să facă asta la Survivor. „Am cunoscut-o aici. Trebuia să o cer aici și să aibă în inimă, că e femeia mea. Gata, mă însor. Am și nași, am tot ce vreau eu. Mă pun la casa mea. Nu îmi spune NU niciodată. Se comportă cu mine cum se comportă tata cu mama. Fix aceeași chestie. Îmi e rușine să îi spun că o iubesc. Este fata cu care îmi doresc să am copii”, a dezvăluit artistul.

Înainte de a o cere de soție, Jador i-a dat iubitei sale o scrisoare de dragoste emoționantă. „Femeia mea, aș vrea să îți pot cânta ce simt, dar tot ce pot face acum este să îți scriu. Știi că foamea, stresul și neacceptarea oamenilor nu reprezintă o pricină de poticnire pentru mine. Aici mi-am dat seama că toată viața am alergat după succes și, în sfârșit, mi-am făcut curaj să alerg după dragostea mea.

Acea dragoste pe care nimeni nu mi-a dat-o niciodată pentru că ești singura care a putut să vadă dincolo de Jador, singura care a înțeles că sunt doar un suflet care caută sufletul potrivit pentru a-și întemeia o familie.

Ești muza mea, așa că toate piesele pe care le voi lansa, ți le dedic ție. Dacă nu voi fi cu tine, voi rămâne singur pentru totdeauna. Adu-mi trofeul acasă, căci mi se cuvine! Am mare încredere în tine pentru că, atunci când regele nu mai poate, mai poate regina. Te iubesc și îmi e dor de tine!”i-a scris Jador iubitei sale.