Cum a apărut un român pe o plajă din Thassos. Imaginea a devenit virală pe Internet: „Uite aşa ne facem de râs acasă la alţii!”

Cum a apărut un român pe o plajă din Thassos. Şi anul acesta, la fel ca în ceilalţi ani, când nu exista coronavirusul, romanii au luat cu asalt plajele din Grecia. Un turist a reuşit să atragă atenţia, imediat ce a apărut pe plajă.

13 iul. 2022, 17:01
Cum a apărut un român pe o plajă din Thassos. Imaginea a devenit virală pe Internet: „Uite aşa ne facem de râs acasă la alţii!”
Cum a apărut un român pe o plajă din Thassos.

Cum a apărut un român pe o plajă din Thassos. De multă vreme, majoritatea românilor preferă litoralul grecesc în detrimentul celui din România, şi asta pentru că preţurile sunt mult mai mici, condiţiile mai bune, dar şi plajele mai frumoase şi apa mai curată.

Cum a apărut un român pe o plajă din Thassos

Şi pentru nu mai sunt restricţii, românii şi-au programat concediile şi au luat cu asalt plajele din Grecia. Un turist din România a reuşit să stârnească hohote de râs după ce a ajuns pe o plajă din Thassos cu un bidon cu vin, pe care l-a adus de acasă. Imaginea a fost postată de un utilizator pe grupul de Facebook „Forum Thassos„, iar majoritatea membrilor nu s-au abținut și s-au întrecut în comentarii, care mai de care amuzante. „Când vii însetat la plajă„, este mesajul scris la fotografia postată.

Citeşte şi: Suma exorbitantă plătită un cuplu din Sibiu pentru două şezlonguri în Thassos

WOW! Oare ce era acolo?/ Si uite asa ne facem de ras “acasa” la altii!/Suc de mere pentru copiii din plaja/ Vii cu viile… însetații cu ulei de măsline cu STF 50/Cunoști romanii, dintr-o mie…../ E ulei de bronzat! Câta răutate/ Thassos transformat în Eforie/ Da ce aveți cu omul, sunteți invidioși că nu ați plecat și voi cu vinul la pachet din RO?„, sunt doar câteva dintre comentariile primite la fotografie.

În urmă cu două săptămâni, o româncă aflată în vacanță în Thassos a postat un mesaj controversat, în care și-a exprimat frustrarea în legătură cu modul în care se comportă alți turiști români.

Femeia spune că românii au venit „să strice” litoralul grecilor, aceștia venind pe plajă cu boxe din care se aud manele. „Bună ziua, probabil că îmi voi lua hate, dar țin să le mulțumesc conaționalilor noștri care de 2 zile au ajuns în Thasos mai la sud așa… și care ne explică clar și răspicat cum e treaba cu Carmen Chindris și ochelarii ei de soare pe plajă, cum e cu hăhăiala aia de autobază, mamikilor adepte ale perentingului modern care își lasă copiii să tipe și să urle că nu primesc telefonul că așa e învățătură de acasă fără să se gândească că deranjează juma de plajă, și tuturor romanilor care după ce au terfelit litoralul românesc acum au venit să-l strice și pe al grecilor.

Eu înțeleg că e loc sub soare pentru toată lumea, dar dacă eu nu vin să vă deranjez cu hard rock ul ascultat de mine în caști, voi de ce veniți să deranjați cu boxa pe plajă??

Dacă copilul meu înțelege când îi spun că mai târziu vă primi telefonul acum să se bucure de soare și apă, ai voștri de ce trebuie să urle și să vorbească urât??

În concediu suntem toți, și toți am venit aici să ne relaxam și să ne încărcăm bateriile, dar dacă am venit aici și nu am rămas la Eforie înseamnă că nu căutam atmosfera de acolo, și prin urmare vă rog dacă cumva sunteți pe acest grup încercați că seara după ora 23 să ascultați manele în surdină, dimineața pe plajă să auziți valurile marii și nu cum se jelește un lăutar că l-a lăsat piranda și la terase…

La terase măcar dacă tot vreți să mâncați doar acolo unde e scris în română și au și ciorba de burtă măcar nu-i deranjați pe ceilalți care optează pentru alte taverne. În speranța că vă ajunge la voi mesajul meu, vă mulțumesc anticipat și îmi doresc să nu ne mai întâlnim pe nici o plajă că prea le-ați stricat pe toate„, este mesajul româncei.