Suma exorbitantă plătită un cuplu din Sibiu pentru două şezlonguri în Thassos

Turiştii români ajung pe litoralul Greciei sau în Bulgaria în speranţa că vor găsi servicii mai bune şi mai ieftine decât în România. Păţania unor sibieni în Thassos arată însă contrariul.

10 iul. 2022, 11:31
Suma exorbitantă plătită un cuplu din Sibiu pentru două şezlonguri în Thassos

Un cuplu de turiști din Sibiu a povestit experiența lor din Thassos, una dintre destinaţiile de vacanţă preferate de români vara aceasta. Românca a povestit că pentru două șezlonguri la zona VIP au plătit nu mai puţin decât 100 de euro.

„Ca să vă faceți o idee de prețuri, la Golden Beach sunt două șezlonguri 10 euro (consumație). Mai erau VIP cu 100 de euro consumație ceva gen măsuțe și fotolii tip Bean bag sau cum s-or numi, din alea umplute cu polistiren”, a spus românca pe Facebook, potrivit cancan.ro.

Citeşte şi: Furtună puternică pe insula Thassos din Grecia! Străzile, casele şi hotelurile au fost inundate de ploaia torenţială GALERIE FOTO

Pentru că li s-a făcut foame, cuplul a plătit pentru patru hot dog-uri și o porție de pizza 35 de euro, aproximativ 170 de lei.

„Legat de mâncare, noi ne-am luat 4 hot dog-uri ca cel din poza  și o porție de pizza (erau 4 bucăți în cutie) cu 35 de euro, ceea ce mi se pare decent totuși.Nu mă așteptam, dar au fost chiar bune”, a mai spus românca.

Citeşte şi: Turist rănit grav în timpul unei vacanţe în Thassos. Riscă să rămână paralizat