Cum a cheltuit câștigătoarea iUmor 2017 premiul cel mare. Ana Maria Calița s-a răsfățat, dar s-a gândit și la viitor: „Am fost ce am promis în alegeri”

Ana Maria Calița a ajuns să fie una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi din țară, după ce a câștigat premiul iUmor. Totuși, mai multă lume se întreabă cum a cheltuit aceasta premiul de 20.000 de euro.

15 mai 2023, 09:07
Cum a cheltuit câștigătoarea iUmor 2017 premiul cel mare. Ana Maria Calița s-a răsfățat, dar s-a gândit și la viitor: „Am fost ce am promis în alegeri”
ana maria calița

Ana Maria Calița a câștigat în anul 2017 premiul cel mare al emisiunii „iUmor”, care are o valoare de 20.000 de euro. Aceasta a câștigat sezonul patru al emisiunii de divertisment, în urma votului publicului. Au trecut aproape șase ani de la acel moment, iar lumea se întreabă ce a făcut actrița cu banii respectivi. Ana Maria Calița a povestit cum a investit banii respectivi.

Citește și: „Regele manelelor” atacat chiar pe Calea Victoriei din București. Ce voiau bărbații care l-au amenințat pe Florin Salam

Actrița a făcut senzație cu momentele ei de stand-up comedy pe scena show-ului de la Antena 1, ajungând rapid să fie una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la nou din țară. Pe lângă faimă, aceasta a mai rămas cu ceva în urma iUmor, respectiv cu 20.000 de euro în cont. Mai mult de atât, acest show a reprezentat pentru ea o minunată rampă de lansare, iar ulterior a fost implicată în mai multe proiecte de televiziune.

Ana Maria Calița a avut nenumărate turnee în țară și se bucură constant de aprecierea și susținerea publicului. Actrița este din București și a urmat cursurile Univerității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, având o colaborare fructoasă și cu „Opera Comică pentru Copii”.

Cum a cheltuit Ana Maria Calița banii câștigați la iUmor

După ce a câștigat premiul cel mare iUmor, Ana Maria Calița a reușit să călotorească și să taie de pe listă mai multe destinații pe care își propunea să le viziteze de mai multă vreme. Mai mult, aceasta și-a cumpărat o boxă, dar și un loc de parcare.

„Am fost ce am promis în alegeri. Mi-am luat boxă, mi-am luat loc de parcare, m-am plimbat’, a spus Ana Maria Caliță la Antena Stars.

În perioada studenției, dat fiind că Bucureștiul este un oraș destul de scump, Ana Maria Calița a fost nevoită să își găsească un loc de muncă. Zis și făcut, pentru ca actrița a lucrat o perioadă pentru o firmă de marketing. Ulterior, Calița și-a ocupat timpul cu animația pentru copii, așa cum a mărturisit chiar ea

„Când am venit în București la facultate mi-am luat un job la o firmă de marketing, cu înghețată, trebuia să facem un studiu de piață și așa s-a nimerit. Într-o săptămână am câștigat 200 de lei, apoi, după cum știți, am spus-o și în glume, am făcut animație pentru copii’, a mai spus Ana Maria Caliță.

Citește și: Paula Seling, detalii neștiute despre relația cu fiica sa, după divorțul de Radu Bucura. ”Mă străduiesc să fac tot ce pot”