Paula Seling, detalii neștiute despre relația cu fiica sa, după divorțul de Radu Bucura. ”Mă străduiesc să fac tot ce pot”

Paula Seling și Radu Bucura și-au spus adio după 17 ani de relație. Însă, foarte puțină lume știa că cei doi au împreună o fetiță, pe Elena, pe care au adoptat-o în urmă cu șase ani. Recent, Paula Seling a dezvăluit cum își petrec atât ea cât și fostul său soț timpul liber cu fetița lor.

15 mai 2023, 08:33
Paula Seling, detalii neștiute despre relația cu fiica sa, după divorțul de Radu Bucura. ”Mă străduiesc să fac tot ce pot”
Paula Seling, detalii neștiute despre relația cu fiica sa, după divorțul de Radu Bucura. ”Mă străduiesc să fac tot ce pot”

Paula Seling, detalii neștiute despre relația cu fiica sa, după divorțul de Radu Bucura. Chiar dacă Paula Seling și Radu Bucura nu mai formează un cuplu, cei doi au grijă să petreacă cât mai mult timp cu fetița lor Elena în vârstă de nouă ani.

Citește și Paula Seling și fiica ei, prima apariție la TV. Ce spune micuța Elena despre artistă: „În unele momente este greu”

Paula Seling, detalii neștiute despre relația cu fiica sa, după divorțul de Radu Bucura

Paula Seling a devăluit că de șase ani viața sa s-a schimbat, însă se bucură că a reușit să pacurgă suficent de multe etape în dezvoltarea micuței Elena cu care face teme, gătește și merge la diverse concerte.

”Am avut timp să parcurg suficiente etape în dezvoltarea Elenei, de la vârsta de 3 ani până acum, la 9. Facem lecții, ne jucăm, gătim, ne machiem, vine la concerte, îmi spune ce îi place și ce nu la muzica mea. Elena are o inteligență afectivă deosebită, ieșită din comun. E un fel de copil-rachetă, afectuoasă, fermă în opinii, dar și actriță.

De altfel, face și cursuri de specialitate, impersonează figuri din filme sau desene animate și mă uimește cu capacitatea ei de a juca. Cu excepția momentelor când sunt plecată la concerte și stau cu ea mama mea, tatăl ei sau bunica din partea tatălui, petrecem mult timp împreună și avem o viață de familie foarte normală”, a declarat Paula Seling la VIVA.ro.

Chiar dacă părinții săi sunt artiști, micuța Elena pare că nu le va călca pe urme, însă artista spune că are înclinație pentru artă, dar o va lăsa să aleagă pe ea ce va dori să facă.

”Elena nu s-a îndreptat către o direcție muzicală, deși îi plac baletul și dansurile. Are o constituție atletică și e foarte inteligentă. Nu insist pe nimic, ce va dori ea va face”, a spus cântăreața.

Paula Seling se consideră o mamă ca toate mamele, care își dorește tot ce e mai bun pentru copilul său.

”De șase ani, cred că sunt o mamă ca toate mamele, care își dorește ce e mai bun pentru copilul ei. Nu înseamnă că nu greșesc niciodată, dar sunt genul de părinte care discută toate astea cu copilul și mă străduiesc să fac tot ce pot pentru ca Elena să fie fericită, să crească frumos și să aibă toate ușile deschise”, a mai spus artista.

Citește și Fetiţa adoptată de Paula Seling seamănă izbitor cu fostul soţ al artistei. „A fost trimisă special pentru noi”