Cum a cunoscut-o Nuțu Cămătaru pe soția lui, supranumită „Brazilianca”. Cei doi s-au căsătorit în penitenciarul Rahova

Nuțu Cămătaru și Claudia Balint, alias "Brazilianca", s-au cunoscut în 2013. Cei doi se aflau la un restaurant, iar interlopul a cerut mai multe detalii despre femeie și a căutat-o la câteva zile, deşi era însurat!

25 nov. 2021, 18:20
Cum a cunoscut-o Nuțu Cămătaru pe soția lui, supranumită „Brazilianca”. Cei doi s-au căsătorit în penitenciarul Rahova

Cum a cunoscut-o Nuțu Cămătaru pe soția lui, supranumită „Brazilianca”. Nuțu Cămătaru era căsătorit cu o altă femeie, Lidia Balint, care se afla la închisoare când interlopul a cunoscut-o pe Claudia. A decis să își părăsească soția pe atunci, de dragul „Braziliencei”!

Cum a cunoscut-o Nuțu Cămătaru pe soția lui, supranumită „Brazilianca”

Ion Balint și Lidia Balint au divorțat în anul 2013. Ulterior, Nuțu Cămătaru a fost arestat și închis, însă nici măcar acest lucru nu a fost un impediment pentru dragostea dintre el și Claudia. Cei doi și-au unit destinele în fața Stării Civile chiar în Penitenciarul Rahova. „Am participat zece persoane, că nu aveam voie mai mulți. Nu am purtat rochie, pentru că era destul de frig. Nici el nu a purtat costum. Ca să îmi aduc aminte de ziua aia, după-amiază mi-am tatuat chipul lui pe spate, iar pe degetul pe care se poartă verigheta mi-am tatuat inițiala lui”, a povestit Claudia Balint în cartea lui Codin Maticiuc.

Adrian Năstase l-a căutat pe Nuțu Cămătaru când erau închişi la Jilava. Ce i-a reproșat celebrul interlop fostului premier al României

Nuțu Cămătaru a mai rămas o perioadă destul de lungă în spatele gratiilor, iar Claudia îi făcea vizite cât de des era posibil, iar după eliberare cei doi au putut să își trăiască povestea de dragoste acasă, în liniște. Primul copil al celor doi s-a născut în anul 2017 și se numește Cezar.

Nuțu Cămătaru, dezvăluire-bombă! Cine l-a înfundat pe Fane Spoitoru: „A trimis garda la Vox Maris după el!”