Cum a descris-o Vlad Gherman pe iubita lui. Cristina Ciobănaşu nu va fi deloc încântată de comparaţia actorului

Cum a descris-o Vlad Gherman pe iubita lui, Oana Moşneagu. Tânărul actor şi-a refăcut viaţa după despărţirea de Cristina Ciobănaşu, după care suferit destul de mult. Acum, are o relaţie foarte frumoasă şi se consideră fericit.

21 iun. 2022, 13:09
Cum a descris-o Vlad Gherman pe iubita lui. Cristina Ciobănaşu nu va fi deloc încântată de comparaţia actorului
Cum a descris-o Vlad Gherman pe iubita lui

Cum a descris-o Vlad Gherman pe iubita lui. În cadrul unui eveniment monden, actorul a vorbit despre actuala poveste de dragoste şi a subliniat că are alături o femeie matură, iar acest lucru se întâmplă pentru prima dată, făcând aluzie la fosta iubită, Cristina Ciobănașu.

Cum a descris-o Vlad Gherman pe iubita lui

Îmi place că e plină de viață și și-a păstrat această calitate, asta m-a și atras la ea. E prima relație pe care o am cu o femeie matură, care a trecut prin multe. A plecat de acasă la o vârstă fragedă și și-a luat viața în propriile mâini”, a spus Vlad Gherman.

Iubita lui Vlad, Oana Moşneagu, a menționat că urmează o sărbătoare pentru ei, în curând fac un an de relație şi a ținut să adauge despre iubitul său că este un bărbat romantic și grijuliu. „Vlad mă surprinde de multe ori, e un bărbat romantic, gospodar, harnic, generos. Se întâmplă de multe ori ca după o zi de filmare să mă aștepte cu o masă gătită de el. Îl iubesc foarte mult”, a declarat Oana Moșneagu.

Citeşte şi: Anunţ trist despre Cristina Ciobănaşu. S-a întâmplat după despărţirea de Vlad Gherman: „Nu e fericită deloc de ceva timp”

Vlad Gherman, prins într-un „triunghi amoros”

Vlad Gherman, prins într-un „triunghi amoros” cu Cristina Ciobănașu și Oana Moșneagu. Actorul a publicat o imagine în care apare între ambele actrițe și, culmea, toți trei par să se înțeleagă excelent!

Vlad Gherman a surprins pe toastă lumea când s-a despărțit de Cristina Ciobănașu, alături de care a format un cuplu vreme de aproape 10 ani. Actorul a recunoscut după câteva luni că are o nouă iubită, Oana Moșneagu. Recent, fanii actorului au avut o surpriză de proporții, când acesta a postat pe contul personal de Instagram o fotografie, ce-l înfățișează între actuala iubită, Oana Moșneagu, și fosta parteneră, Cristina Ciobănașu.

Postarea a adunat rapid peste 12.000 de aprecieri din partea fanilor, dar și sute de comentarii! „Sunt din nou împreună, toți trei”, „Una-i mama la copii, alta-i pofta inimii”, „Vlad Gherman s-a convertit la religia musulmană si a hotărât să își ia două soții”, „Vlad Gherman își trăiește viața alături de fosta și actuala!” – sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.