Cum a fost cerută Ilinca Vandici de soţie: „Eram absolut șocată și chiar nu mă așteptam”

Cum a fost cerută Ilinca Vandici de soţie. Prezentatoarea de la Kanal D s-a căsătorit cu Andrei Neacşu, în 2017, şi au împreună un băieţel, Zian, în vârstă de patru ani. Vedeta a povestit unul dintre cele mai emoţionante momente din viaţa ei.

22 iul. 2021, 10:05
Cum a fost cerută Ilinca Vandici de soţie: „Eram absolut șocată și chiar nu mă așteptam”
Cum a fost cerută Ilinca Vandici de soţie

Cum a fost cerută Ilinca Vandici de soţie. „De ziua lui s-a întâmplat, la o petrecere cu vreo 200 de oameni; în fața tuturor, a luat microfonul și m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui… Noi ne-am cunoscut în iunie, de ziua mea, iar el m-a cerut în căsătorie, în ianuarie, de ziua lui. Nu mi-am imaginat că vrea să mă ceară de soție la acea petrecere”, a mărturisit prezentatoarea TV.

Citeşte şi: Ilinca Vandici, internată de urgență! Vedeta de la Kanal D a fost pusă pe perfuzii FOTO

Cum a fost cerută Ilinca Vandici de soţie

„Înaintea zilei lui de naștere, cu două săptămâni, am fost acasă și i-am cunoscut părinții; mama lui avea o cutie cu bijuterii pe masă, cu multe inele. M-a îndemnat atunci să ne uităm la ele, să le probăm, ea a fost complicele, eu nu am bănuit nimic. Ulterior, am aflat că acela a fost momentul în care încercau să îmi afle măsura pentru inelul de logodnă.În seara în care am fost cerută, a venit lângă mine un ospătar cu un tort. Eu încercam să îi explic că tortul este pentru Andrei, că este ziua lui de naștere. Eu nu remarcasem ceva important – că pe tort era un mesaj: „Vrei să fii soția mea?”. Apoi a apărut Andrei, a luat microfonul în mână. Eram absolut șocată și chiar nu mă așteptam, nu știam ce mi se întâmplă, deși majoritatea invitaților erau puși în temă despre ce avea să se întâmple. Am început să plâng când m-a cerut în căsătorie, a fost foarte emoționant acel moment”,

a mai declarat Ilinca Vandici pentru Viva.ro.

„Am avut nevoie de terapie, nu a fost ușor”

Ilinca Vandici

a petrecut mult timp acasă, cu soțul și copilul ei, Zian, la început de pandemie, iar lunile acelea nu au fost ușoare deloc. “În pandemie mi-a fost greu, mi-a fost foarte greu. Am mai declarat asta… cumva mi-a revenit depresia, după starea de urgență, hai să zic după 3 luni de pandemie, cam așa, însă mă bucur că s-a întâmplat asta pentru că a sosit și momentul să fac ceva în acest sens și… de atunci fac terapie de două ori pe săptămână și mi se pare că, dacă mă întrebi acum, a fost un lucru pozitiv pentru mine.

Mi se pare că m-am schimbat foarte mult, mi se pare că am înțeles, un pic, mă rog, cât am reușit eu până acum, care este adevăratul sens al vieții și care sunt lucrurile care contează, care ne fac fericiți, care mă fac pe mine fericită, m-am redescoperit ca mamă, am învățat să-mi înțeleg și mai bine copilul, să-l iubesc și mai mult să nu mai cer atât de multe de la el, așa cum sunt obișnuită să fac cu mine, pentru că nu e ok să facem asta cu copiii noștri.

Aș putea zice că m-am redescoperit în pandemia asta și-mi prinde extrem de bine. Aș putea declara că pentru mine a fost un pas înainte… trecerea unui alt nivel în dezvoltarea mea ca persoană pur și simplu”, a declarat Ilinca Vandici pentru CIAO.RO.