Cum a fost cerută Lili Sandu în căsătorie. Silviu Tolu a dat tot din casă: „Eram în camera de hotel şi m-am aruncat pe pat”

Cum a fost cerută Lili Sandu în căsătorie. Prezentatoarea de la Vorbeşte lumea trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Silviu Tolu, cu care are şi un băieţel. Cei doi nu au trăit doar momente plăcute în relaţia lor, au avut şi cumpene, însă au reuşit să treacă peste ele.

04 mart. 2023, 10:21
Cum a fost cerută Lili Sandu în căsătorie. Silviu Tolu a dat tot din casă: „Eram în camera de hotel şi m-am aruncat pe pat”
Cum a fost cerută Lili Sandu în căsătorie

Cum a fost cerută Lili Sandu în căsătorie. Vedeta şi Silviu Țolu formează un cuplu de mai bine de 10 ani de zile, iar rodul iubirii este reprezentat de băiețelul lor. Totuși, întrebarea care stă pe buzele tuturor este când vor ajunge cei doi în fața altarului.

Citeşte şi: Lili Sandu, dezvăluri emoționante: ,,Am plâns un pic, pentru că mi-am dorit foarte mult”. Ce a făcut-o pe îndrăgita prezentatoare să lăcrimeze

Cum a fost cerută Lili Sandu în căsătorie

Lili Sandu refuză să vorbească despre acest subiect și, în mai multe rânduri, a dat de înțeles faptul că nunta nu este ceva necesar pentru relația celor doi. Cu toate acestea, bărbatul a cerut-o acum ceva timp în căsătorie.

A fost tot la Istanbul pentru că am vrut să recreez prima noastră întâlnire. De ziua ei, în 2019, pe 28 mai am făcut în așa fel încât să organizăm o petrecere la Istanbul. Am aranjat să primească niște flori la hotel. Am scos inelul de unde era ascuns, am pus o melodie, aveam un inside joke și știam că se așteaptă să o audă atunci când se va întâmpla.

Eram în camera de hotel, au venit florile, am scos inelul de unde era ascuns, adică într-o pereche de șosete și m-am urcat în pat, ea stătea și asculta muzică, m-am urcat așa într-un genunchi lângă ea și i-am oferit inelul.”, a spus Silviu Țolu pe contul său de Instagram.

Chiar dacă acum totul este bine în relaţia lor, cei doi erau la un pas de despărțire. Lili Sandu a dezvăluit cum maternitatea a intervenit între cei doi, întrucât aceasta nu se mai regăsea deloc pe sine.

Dispoziția mea scăzuse foarte mult pentru relație. Pentru că era normal, epuizată fizic, psihic. El, ușor retras, tocmai pentru a nu mă deranja cumva pe mine în tot ceea ce se întâmplă.

Văzându-mă că sunt obosită, își căuta alte lucruri de făcut. Dar, cu mintea de acum, mi-am dat seama că am ajuns într-un punct în care chiar trebuia să vorbim despre asta pentru că atracția fizică și din toate punctele de vedere începea să se ducă, să se diminueze. (…)

Să știi că am auzit că primul an de maternitate este foarte important, atunci se produce ruptura în cuplu. Chiar dacă mai există iubire, nu mai există posibilitatea de a comunica pentru că nu aveam timp pentru noi, povestea Lili Sandu.