Lili Sandu, dezvăluri emoționante: ,,Am plâns un pic, pentru că mi-am dorit foarte mult”. Ce a făcut-o pe îndrăgita prezentatoare să lăcrimeze

Lili Sandu este mereu tonică și cu zâmbetul pe buze, însă recent și-a deschis sufletul față de telespectatorii emisiunii pe care o moderează. Aceasta le-a povestit o întâmplare emoționantă.

15 nov. 2022, 08:30
Lili Sandu, dezvăluri emoționante: ,,Am plâns un pic, pentru că mi-am dorit foarte mult”. Ce a făcut-o pe îndrăgita prezentatoare să lăcrimeze

Lili Sandu este mereu tonică și cu zâmbetul pe buze, însă recent și-a deschis sufletul față de telespectatorii emisiunii pe care o moderează. Aceasta a profitat că o are invitată pe Jojo care joacă în serialul ,,Clanul”, serial în care și Lili Sandu ar fi trebuit să joace.

Motivul pentru care a plâns Lili Sandu

Moderatoarea emisiunii ,,Vorbește Lumea” a dezvăluit că a dat o probă pentru un rol în serialul ,,Clanul”, rol care i-a revenit lui Jojo și asta pentru că din nefericire pentru Lili a picat castingul.

,,Că ai amintit de castingul pentru Clanul, aș vrea să vă fac o dezvăluire, ca să știți cum a stat treaba și să vă bucurați că sunt aici cu voi acum. Încă din fașă știam de acest proiect pentru că am fost invitată, la rândul meu, să dau casting pentru Magda. Mi-a plăcut extrem de mult cum a fost scris și întâmplarea frumoasă a făcut că am ajuns pe lista scurtă. Adică, am avut audiție după care call back și lista scurtă a fost între mine și Cătălina. Ideea este că, vă spun sincer, dacă ar fi fost oricine altcineva în afară de Cătălina, m-aș fi supărat foarte tare. Oricum, am plâns un pic, pentru că mi-am dorit foarte mult acest rol. Dar Cătălina face un rol admirabil”, a spus Lili Sandu pentru  Fanatik

Citește și: Dumitru Chisăliţă, preşedintele Asociaţiei Energia Inteligentă critică OUG pe energie: „Nimic despre plafonare în Monitorul Oficial”

La rândul său Jojo a ținut să o consoleze pe aceasta și i-a spus că i s-a întâmplat și ei să meargă la castinguri si să nu ia rolurile respective.

„Mulțumesc mult. Și eu am trecut prin atâtea castinguri la care nu am fost aleasă. E grea viața de actor. Lili are dreptate. Asta i s-a părut și lui Achim ciudat, când ești atât de bun la o probă, de ce nu ești?! Ți se potrivește foarte bine rolul aici”, a spus Jojo.

Pe lângă faptul că este actriță de ani de zile, Lili Sandu moderează și emisiunea ,,Vorbește lumea”. În urmă cun ani buni aceasta a cochetat chiar și cu muzica. A lansat o piesă csre la vremea respectivă s-a bucuruat de un succes foarte mare.

Lili Sandu a devenit mămică în 2020.  Thomas Jay a fost un copil foarte dorit și mult așteptat. Vedeta s-a dedicat timp de un an de zile exclusiv creșterii fiului ei, mai ales că a trecut și prin momente mai puțin plăcute odată ce a devenit mamă.
Citește și: Comentatorul Marian Olaianos a fost înlocuit din delegația pentru Mondialul din Qatar, în urma scandalului sexual din TVR