Cum a IMPRESIONAT Prima Doamnă, Carmen Iohannis, la întâlnirea cu Papa Francisc

Carmen Iohannis a reuşit să impresioneze şi în ultima vizită externă în care l-a însoţit pe preşedinte. Ţinutele purtate de prima doamnă la întâlnirea cu Papa, dar şi la cea cu românii din Italia au impresionat prin eleganţă şi bun gust. Criticată iniţial pentru rochiile alese, Carmen Iohannis a cerut ajutorul mai multor designeri autohtoni.

17 mai 2015, 13:33

Carmen Iohannis a fost pentru a doua oară la Roma, alături de primul om în stat, Prima Doamnă a reuşit să impresioneze: a purtat o ţinută sobră la întâlnirea cu Papa, la Vatican.

Citeşte şi: CARMEN IOHANNIS s-a remarcat la Cotroceni prin ţinuta vestimentară VIDEO

Soţia preşedintelui a schimbat însă registrul la întâlnirea cu românii din Italia, unde a îmbrăcat o rochie elegantă de vară, la care a asortat pantofi aurii.

Carmen Iohannis a intrat în categoria doamnelor bine îmbrăcate după ce a primit numeroase critici. Ţinutele alese la primele ieşiri publice în calitate de primă doamnă au fost calificate de opinia publică drept nepotrivite pentru acest statut.

Citeşte şi: Ţinuta PRIMEI DOAMNE a atras toate privirile. Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la Paris FOTO

Carmen Iohannis a început să colaboreze cu mai mulţi designeri români pentru a alege de fiecare dată ţinuta ideală pentru evenimentele la care participă. Soţia lui Klaus Iohannis a declarat, în repetate rânduri, că vrea să fie o prezenţă activă alături de şeful statului.