Cum a fost primit prinţul Charles de către verişoara sa, Majestatea Sa Margareta GALERIE FOTO

Moştenitorul coroanei britanice, prinţul Charles, a revenit în România. După ce a fost primit de preşedintele Klaus Iohannis şi de către premierul Nicolae Ciucă, prinţul de Wales a ajuns şi la Palatul Elisabeta unde a fost primit de Majestatea Sa Margareta, custodele Coroanei române, care este şi verişoara prinţului Charles.

26 mai 2022, 14:02

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei române și Alteța Sa Regală Principele Consort au primit la Palatul Elisabeta pe Alteța Sa Regală Principele de Wales. Prinţul Charles se află zilele aceastea într-o nouă vizită în România.

Citeşte şi: Prinţul Charles a ajuns în România. Moştenitorul coroanei britanice a fost primit de preşedintele Iohannis şi de premierul Ciucă

Cum a fost primit prinţul Charles de către verişoara sa, Majestatea Sa Margareta

Majestatea Sa Margareta şi Prinţul Charles s-au revăzut la Palatul Elisabeta. Cei doi sunt veri, au copilărit împreună şi au o relaţie apropiată. La sosirea la Palatul regal, cei doi s-am îmbrăţişat.

Ulterior, cuplul regal român l-a invitat pe Prinţul Charles la ceai.

La finalul întâlnirii, Alteţa Sa Regală a admirat arţarul auriu pe care l-a plantat, în anul 2011, în Memorialul Copacilor din grădina Palatului Elisabeta.

Principele de Wales a vizitat Palatul Elisabeta în anii 2011, 2016, 2017 şi 2018. În zilele noastre, Principele de Wales este prezent, din 1998 încoace, aproape în fiecare an în țara noastră, iar în Marea Britanie, Familia Regală a României participă anual la vizite publice sau oficiale.

Citeşte şi: Camilla va fi Regina Marii Britanii. Anunţul a fost făcut de Regina Elisabeta a II-a cu ocazia Jubileului

Prinţul Charles deţine două proprietăţi în România: una în Valea Zălanului (judeţul Covasna), care este deschisă turiştilor, şi o alta în satul Viscri (judeţul Braşov). Casa de la Viscri este şi sediul Fundaţiei Prinţul de Wales, unde este deschis un Centru de Pregătire de care benecifiază ucenici, meşteri artizani, studenţi şi arhitecţi din întreaga ţară.