Cum a fost primit Rareș Prisacariu la școală, după ce a câștigat Românii au talent 2023. Gestul uluitor făcut de colegii micului geniu

Rareș Prisacariu, „puștiului-fenomen" care a câștiga Românii au talent 2023, după ce a uimit întreaga țară cu inteligența pe care o are la cei șapte ani ai săi, a revenit la școală. Micuțul geniu a fost întâmpinat de către învățătoarea sa, dar și de către colegii săi care au făcut un gest uimitor.

18 mai 2023, 09:29
Cum a fost primit Rareș Prisacariu la școală, după ce a câștigat Românii au talent 2023. Gestul uluitor făcut de colegii micului geniu
Cum a fost primit Rareș Prisacariu la școală, după ce a câștigat Românii au talent 2023.

Cum a fost primit Rareș Prisacariu la școală, după ce a câștigat Românii au talent 2023. După ce a câștigat sezonul 13 al show-ului ”Românii au talent” și a încasat suma de 120.000 de euro, Rareș Prisacariu s-a întors la Botoșani, unde și-a reluat vechile activități.

Citește și Rareş Prisacariu a făcut anunţul imediat după ce a câştigat Românii au talent 2023

Cum a fost primit Rareș Prisacariu la școală, după ce a câștigat Românii au talent 2023

Puștiul-fenomen s-a reîntors la școală, unde a fost primit cum nu se poate mai frumos de către colegii săi, care l-au surprins cum au știut ei mai bine.

Rareș Prisacariu a dezvăluit că atunci când a ajuns la școală după ce a câștiga finala Românii au talent, colegii săi l-au îmbrățișat și i-au făcut mai multe surprize.

„De fiecare dată când am venit la școală, după ce am fost pe scena Românii au talent, m-au îmbrățișat și m-au felicitat și mi-au dat surprize”, a declarat Rareș Prisacariu, potrivit PROTV.

În ciuda valului de critici apărute după finala Românii au talent 2023, elevii de la Școala Gimnazială nr. 7 din Botoșani se mândresc cu Rareș Prisacariu care a reușit să adune cele mai multe voturi din partea telespectatorilor.

În finala Românii au talent micuțul geniu a transmis un mesaj puternic și emoționant, care i-a făcut pe cei din juriu, dar și pe public să se ridice în picioare și să aplaude cu putere. A vorbit în monologul său despre Dumnezeu și omenire.

„Mai multă medicină, dar mai puțină sănătate.

Am cucerit spațiul cosmic, dar nu și pe cel interior

Am făcut lucruri mai mari, dar nu și mai bune

Am curățat aerul, dar am poluat solul

Dumnezeu mi-a luat mâna și am stat tăcuți un timp, apoi am întrebat

Ca părinte, care ar fi lecțiile de viață pe care ai vrea să le înțeleagă copiii tăi?

Să înțeleagă că durează câteva secunde să deschidă răni, că un om bogat nu este cel care are cel mai mult, ci cel care are nevoie de cel mai puțin

Doamne, ce ai vrea ca oamenii să știe?

Să știe faptul că sunt aici, pentru totdeauna”, a recitat Rareș Prisacariu.

Pe lângă actorie, una din marile pasiuni ale lui Rareș este lectura. A dezvăluit că până acum, la șapte ani, a citit peste 200 de cărți.

„Mă numesc Rareș Prisacariu, am împlinit 7 ani și vin din leagănul culturii, de la Botoșani. Și vă invit pe toți cu mare drag la Botoșani, pe meleagurile sfinte ale lui Mihai Eminescu, la Ipotești. Până acum cred că am citit vreo 200 de cărți. Am citit de mic și am învățat cât de important este cititul, pentru că cititul te face din ce în ce mai înțelept. Autorul meu preferat e Mihai Eminescu. L-am descoperit prin genialitatea lui, prin poeziile lui, prin operele lui de artă. (…)

La Românii au talent nici nu visam să vin, mama m-a înscris și când am auzit seara că o să trec mai departe m-au trecut toți fiorii mei. Când o să văd atâta lume, juriul, o să mi se urce sângele la cap de bucurie’, a declarat Rareș, care a prezentat un monolog la Românii au Talent.

Citește și EXCLUSIV Aurel Tămaș, Laura Lavric și Jeni Nicolau sar în apărarea lui Rareș Prisăcariu, marele câștigător de la Românii au talent: „Acest copil este născut pentru așa ceva”