Tragedia uriaşă din familia lui Rareş Prisacariu, câştigătorul de la „Românii au talent”. „S-a dus la ceruri!”

Rareş Prisacariu, câștigătorul în vârstă de doar şapte ani al sezonului 13 al emisiunii "Românii au talent", consideră că ceea ce s-a întâmplat nu este o coincidență și asociază succesul său cu amintirea bunicii sale, care a murit acum 13 ani.

16 mai 2023, 15:22
Tragedia uriaşă din familia lui Rareş Prisacariu, câştigătorul de la „Românii au talent”. „S-a dus la ceruri!”
Tragedia uriaşă din familia lui Rareş Prisacariu, câştigătorul de la "Românii au talent". "S-a dus la ceruri!"

Tragedia uriaşă din familia lui Rareş Prisacariu, câştigătorul de la „Românii au talent”. Copilul-minune se bucură, pe lângă susţinerea părinţilor, şi de cea a celor trei bunici pe care îi iubește tare mult. Din păcate, bunica din partea mamei sale a încetat din viață acum 13 ani, astfel că Rareș Prisacariu nu a avut ocazia să o cunoască, dar este convins crede că aceasta îl veghează și îi oferă putere și inspirație în tot ceea ce face, scrie Impact.

Citeşte şi: Fenomenul Rareş Prisacariu l-a uimit pe Cătălin Măruţă. Ce s-a întâmplat, în direct, la emisiunea de la Pro TV

Tocmai din acest motiv, succesul obținut este considerat un omagiu adus memoriei bunicii sale și o dovadă a susținerii și protecției pe care o primește din partea ei, crede Rareş Prisacariu.

Citeşte şi: Cine e Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au Talent 2023. Copilul-minune, care a citit sute de cărți până la șapte ani, mesaj emoționant: „Doamne, ce ai vrea ca oamenii să știe?”

Acesta este singur la părinţi şi a dezvăluit că unul dintre peștișorii lui a primit numele Buzz, după ce a primit butonul de la Smiley și Pavel Bartoș. „Nu am frați sau surori, dar am pești. Pe unul dintre ei îl cheamă Buzz, este auriu, de la Golden Buzz. Am și pești zebră, am și un sanitar. Ei au memoria foarte scurtă, de doar 8 secunde. Ei doar înoată”, a declarat Rareş Prisacariu.