Cum a fost surprins Dominic, fiul Antoniei și al lui Alex Velea, la un Târg de Crăciun pentru copii

Dominic, fiul cel mare al Antoniei și al lui Alex Velea, a fost văzut alături de fratele său mai mic, cei doi remarcându-se într-un mod aparte.

21 dec. 2022, 13:06

Dominic și Achim, copii lui Alex Velea, au mers alături de mama Antoniei la un Târg de Crăciun pentru copii, organizat weekend-ul trecut într-un mall din București. Bunica celor doi s-a dus și le-a cumpărat și cadouri micuților.

Băieții lui Velea au fost în centrul atenției datorită mișcărilor lor de dans, dar au ieșit în evidență și cu un alt mic detaliu, potrivit ciao.ro. Dominic, în vârstă de șapte ani, s-a remarcat și a atras atenția tuturor celor din jur, cu unghiile sale făcute cu ojă de culoare închisă. Datorită gesturilor sale, acest lucru a ieșit foarte tare în evidență.

Citește și: Andreea Bălan a flirtat în public cu un bărbat celebru: „Vrei să ne căsătorim?”

De ce nu mai fac Alex Velea și Antonia copii

Antonia are trei copii, o fetiță din prima căsnicie și cei doi băieți cu Velea. Se pare că încă o ssarcină ar fi prea mult pentru artistă. Chiar dacă Alex Velea vrea o familie numeroasă se gândește la sănătatea iubitei lui.

„Eu îmi mai doresc copii, dar deja după trei cezariene, are și RH-ul negativ… Nici grupa sangvină nu îi mai permite să mai aibă alt copil, dar și dacă ar rămâne însărcinată, ar exista posibilitatea să fie niște probleme. Mie mi-ar fi plăcut să avem mai mulți, să avem o familie mare. Am fi avut nevoie de mai mulți bani, pentru că noi ne dorim mult să investim în educația lor, ne dorim să aibă toate lucrurile pe care noi nu le-am avut. Toate astea costă”, a declarat Alex Velea.

Citește și: Prin ce trece Delia în preajma sărbătorilor de iarnă. Artista face sacrificii enorme pentru familia ei

„A fost groaznic când copiii nu purtau numele lui Alex. Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi pentru că aveau alt numele. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat, că nu vreau să-i botez. Cum să crezi așa ceva… tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la zero cu nunta cu Alex. Să iau numele lui și copiii la fel. E fix treaba mea ce fac. Pot să o fac în privat. Sunt niște lucruri care țin de viața mea personală. M-am săturat să dau explicații. E presiune mare. Sunt momente când nu mai pot”, spunea Antonia în urmă cu ceva timp.