Cum a fost surprinsă Dana Budeanu într-un mall londonez. Creatoarea de modă, dată drept exemplu negativ de presa britanică

Un fotoreporter de la publicaţia Daily Mail a mers într-unul dintre cele mai mari malluri londoneze pentru a imortaliza clienţii care nu poartă mască. Printre cei arătaţi cu degetul se află un celebru fotbalist britanic, dar şi... Dana Budeanu.

09 dec. 2021, 08:15

Peste 70 de persoane au fost surprinse de fotograful publicaţiei britanice fără mască în magazinul londonez Selfridges. Printre acestea, fotbalistul echipei Leeds Kalvin Phillips, care avea masca sub bărbie, şi presupusa lui iubită, Ashleigh Behan, care, de asemenea, nu purta mască.

Dana Budeanu, fără mască în mall

Obiectivul jurnalistului a surprins-o şi pe creatoarea de modă Dana Budeanu, care nu poartă masca de protecţie.

Citeste si Dana Budeanu atrage atenţia: „Întotdeauna teoriile conspiraționiștilor s-au adeverit. Majoritatea trăiește în minciună”

Purtarea măştii de protecţie este obligatorie în magazinele, băncile, saloanele de înfrumuseţare şi transportul public din Anglia de aproximativ o săptămână, de când au fost raportate primele cazuri de persoane infectate cu varianta Omicron.

Cei care nu sunt prinşi fără mască riscă o amendă de 200 de lire sterline, care poate fi redusă la 100 de lire dacă este plătită în termen de 14 zile. Începând de la a doua abatere, însă, suma se dublează, până ajunge la maximum 6.400 de lire sterline.

Dana Budeanu: „COVID-ul este boala săracilor”

Reamintim că Dana Budeanu este una dintre cele mai aprige şi mai vocale contestatare ale măsurilor restrictive şi ale obligativităţii vaccinării.

La începutul anului, designerul a declarat că, din punctul ei de vedere, COVID-19 este o „boală strict pentru săraci”.

„Am repetat și o să repet până la finalul acestei mascarade, că această boală cum s-o numi ea este strict pentru săraci. Această situație generală este strict pentru săraci. Ați dat 7.000 de măsuri pe care ați venit după aceea și le-ați contrazis. Corect? Corect! Acum va așteptați că noi să fim acești docili, care să nu nu ne opunem la nimic, și că, domne, ce-i cu antivaccinistii, cu etc. Astea sunt niște tâmpenii!”, a spus Dana Budeanu la Antena 3.

Citeste si Varianta Omicron determină primele restricţii în Anglia. Guvernul impune revenirea la telemunca

Designerul vestimentar a declarat, de asemenea, că teoriile conspiraţioniştilor s-au adeverit întotdeauna. Mai mult decât atât, aceasta susţine că oamenii, în majoritate, trăiesc în minciună.

S-a dat verde să se spună adevărul (…) Se vor descoperi tot felul de nenorociri și de conspirații care se vor adeveri. Au existat așa foarte mulți deontologi care au creat cumva o opinie general valabil că există acești conspiraționiști și susținători ai teoriilor conspirației, fără să știe că de-a lungul istoriei aceste teorii s-au adeverit.

Toate aceste adevăruri, care astăzi ies la iveală. (…) Întotdeauna adevărul iese la iveală. (…) Prin toate ieșirile mele am încercat doar să diminuez din frica oamenilor. În rest, adevărul, astăzi, nu mai ajută pentru că majoritatea trăiește în minciună și atunci nici nu știu dacă este din păcate, pur și simplu minciuna este alegerea majorității. Majoritatea trăiește în minciună din toate punctele de vedere”, a spus Dana Budeanu, la Antena 3.