Dana Budeanu atrage atenţia: „Întotdeauna teoriile conspiraționiștilor s-au adeverit. Majoritatea trăiește în minciună”

Dana Budeanu a vorbit despre restricţiile impuse în timpul pandemiei, vaccinarea anti-COVID, dar și relaxarea ce a început odată cu data de 15 mai.

24 mai 2021, 22:16
Dana Budeanu atrage atenţia: „Întotdeauna teoriile conspiraționiștilor s-au adeverit. Majoritatea trăiește în minciună”

Dana Budeanu atrage atenţia.  Designerul vestimentar spune totodată că teoriile conspiraţioniştilor s-au adeverit. Mai mult decât atât, aceasta susţine că oamenii, în majoritate, trăiesc în minciună.

Dana Budeanu atrage atenţia: „Întotdeauna teoriile conspiraționiștilor s-au adeverit. Majoritatea trăiește în minciună”

„S-a dat verde să se spună adevărul (…) Se vor descoperi tot felul de nenorociri și de conspirații care se vor adeveri. Au existat așa foarte mulți deontologi care au creat cumva o opinie general valabil că există acești conspiraționiști și susținători ai teoriilor conspirației, fără să știe că de-a lungul istoriei aceste teorii s-au adeverit.

Toate aceste adevăruri, care astăzi ies la iveală. (…) Întotdeauna adevărul iese la iveală. (…) Prin toate ieșirile mele am încercat doar să diminuez din frica oamenilor. În rest, adevărul, astăzi, nu mai ajută pentru că majoritatea trăiește în minciună și atunci nici nu știu dacă este din păcate, pur și simplu minciuna este alegerea majorității.

Majoritatea trăiește în minciună din toate punctele de vedere”, a spus Dana Budeanu, la Antena 3.

Aceasta a comentat şi momentul în care preşedintele Iohannis a vorbit despre schimbările climatice.

„Domnul Președinte Iohannis, și pe vremea dvs. a copilărie aveam călduri, și pe vremea părinților mei, și ai bunicilor noștri. Oricum pe noi nu ne afectează asta, că nu avem economie. E pentru ăștia care au economie, care pot să se joace.

Ați vorbit de solidaritate asta, noi care am donat 300 de mii de doze de vaccin Republicii Moldova. Păi nu avem și noi parte de solidaritate de la nemți, francezi? Că și noi suntem amărâți față de ei. De ce nu sunt așa solidari cu noi? Să ne doneze orice. Să preia ei cu încălzirea globală. Că noi suntem niște nimeni care trebuie să ascultăm de alții.

Urmează încălzirea globală. Pandemia s-a terminat. Și totul e bine.

S-a găsit o soluție. O dată la doi ani stai în casă. Stai în casă o luna – două, o dată la doi ani. E bine și pentru sistem. Și nu mai emiți nimic, mergi cu trotinetă ca domnul Năsui. Și scad emisiile. Și iar ne dă doi ani liber, dup-aia iar ne închid în casă două luni. Puteau să ne-o dea așa din start, fără virus.”, a spus Budeanu, potrivit Antena 3.

Citeşte şi: Dana Budeanu: În stradă se iese în momentul în care se dă semnalul de ieşit în stradă.11 arşi nu trebuie să dea jos guvernul