Cum a fost surprinsă Simona Halep pe plaja din Dubai. „Repede, repede, împinge, împinge!” VIDEO

Simona Halep a plecat de câteva zile în Golf, acolo unde îmbină utilul cu plăcutul. Fostul lider WTA s-a cazat la Dubai, dar și-a propus să viziteze mai multe obiective turistice din zona arabăm astfel că a ajuns şi în țara vecină, Oman.

13 ian. 2023, 09:39
Cum a fost surprinsă Simona Halep pe plaja din Dubai. „Repede, repede, împinge, împinge!” VIDEO
Cum a fost surprinsă Simona Halep pe plaja din Dubai

Cum a fost surprinsă Simona Halep pe plaja din Dubai. Deşi toată lumea credea că este în vacanţă, românca a efectuat un antrenament intens, chiar pe plajă, sub coordonarea unui antrenor de la Academia lui Patrick Mouratoglou. Simona Halep a efectuat mai multe exerciții printre jaloane, fiind stimulată să intensifice mișcările.  „Repede, repede, repede! 1, 2, 3! Ultimul! Împinge, împinge, împinge!”, se aude pe fundalul filmulețului postat de Simona Halep.

Citeşte şi: Ion Ţiriac îi face praf pe avocaţii Simonei Halep: „Sunt lenţi, lenţi! Până azi, ea nu a putut să depună toate probele”

Simona Halep se află la Dubai, acolo unde, în perioada 19 – 25 februarie, va avea loc turneul din seria WTA 1000, la care organizatorii vor pune la bătaie premii în valoare totală de 2,78 milioane de dolari şi pe care românca l-a câştigat în 2020.

Citeşte şi: Lovitură de teatru în cazul Simonei Halep! Cine i-a prescris suplimentul contaminat cu roxadustat. Scapă de suspendare!

Simona Halep a părăsit de mai multe ori România după izbucnirea scandalului de dopaj. Mai întâi petrecut o vacanță în Grecia, la Atena, apoi a mers la Londra (Marea Britanie), chiar de Crăciun, iar acum este în Emiratele Arabe Unite, la Dubai.