Cum a fost tratată Mihaela Buzărnescu de Steaua şi Dinamo când s-a accidentat: „Nu mi-am primit nici banii care erau în contract. Mi-au spus că sunt liberă de contract, nu mă pot ajuta cu nimic”

Mihaela Buzărnescu (30 de ani, 180 WTA), una dintre cele mai bune jucătoare de tenis ale României ultimului deceniu, a povestit într-un interviu care a fost atitudinea celor două mari cluburi la care a fost legitimată, CSA Steaua şi CS Dinamo, în momentul în care a suferit o accidentare.

19 aug. 2022, 10:28
Cum a fost tratată Mihaela Buzărnescu de Steaua şi Dinamo când s-a accidentat: „Nu mi-am primit nici banii care erau în contract. Mi-au spus că sunt liberă de contract, nu mă pot ajuta cu nimic”

Miki n-a avut parte de liniște nici în „Ștefan cel Mare”, unde cei de la Clubul Sportiv i-au oferit un răspuns incredibil jucătoarei chiar în momentul în care aceasta se confrunta cu o accidentare.

„Am fost la CSA Steaua. Au fost probleme cu banii, nu i-am primit un an sau doi. Nu am recuperat nicio sumă. Nu am primit nici suma care era în contractul de atunci, promisiuni au fost și pentru alte contracte, dar n-au mai venit… După care am plecat la clubul Dinamo, unde am beneficiat de un contract pe o perioadă de 8 luni, dar din cauza accidentării pe care am suferit-o eu la finalul anului trecut la umăr, pe anul acesta mi s-a tăiat contractul. Sunt legitimată la clubul Dinamo, dar sunt liberă de contract din punctul lor de vedere…

Citeşte şi: Tenis de masă: Bernadette Szocs și Sofia Polcanova, medaliate cu aur la proba de dublu, de la European

Îmi propuseseră un contract mai mai mic, după care nu s-a mai finalizat. Mi-au spus că din cauza accidentării nu se poate să mai beneficiez anul acesta. Și că dacă voi avea niște rezultate mai bune se vor gândi. Ce pot să spun? Da, e frustrant.

Noi, la tenis, nici aici nu prea beneficiezi de o anumită susținere și este un minus pentru noi. Ce pot eu să fac? O să mă ambiționez mai mult să am rezultate mai bune, care sper să fie la așteptările lor. Îmi aduc aminte că eram în Londra și m-am accidentat la genunchi. I-am întrebat pe cei de la Dinamo dacă mă pot ajuta prin asigurarea cu clubul să fac un RMN acolo și mi-au spus: „Tu ești liberă de contract, nu te putem ajuta cu nimic” . Cam așa a fost…”, a spus Mihaela Buzărnescu în podcastul GSP.

Citeşte şi: FCSB – Viking Stavanger, 1-2. Echipa lui Gigi Becali, aproape să egaleze în ultimul minut pe Arena Națională. Se anunță un retur cumplit